logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć sterowniki do modemu HUAWEI E1750C Play Online?

piotrekgolf 09 Cze 2012 19:22 3542 4
REKLAMA
  • #1 10983921
    piotrekgolf
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 6
    Witam. Pozyczylem modem play online od kolegi . Ten modem to HUAWEI E1750C. Niestety nie posiada on karty pamieci ze sterownikami ktora powinna byc w modemie.Czy wie ktos skad sciagnac te sterowniki i aplikacje?A dokladnie chodzi mi o to zeby ktos wytlumaczyl mi krok po kroku jak to wszystko zrobic. Czekam na jakakolwiek pomoc i z gory dziekuje.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 10985053
    piotrekgolf
    Warunkowo odblokowany
    nece616 napisał:

Pobralem to z tego linku ale co dalej?? w tym folderze nie znalazlem zadnej instalki. Sa jakies pliki ale zadnego autoruna nie ma. Co zrobic dalej??
  • REKLAMA
  • #4 10986040
    witoj
    Poziom 30  
    Ocena: 138
    piotrekgolf napisał:
    Niestety nie posiada on karty pamieci ze sterownikami ktora powinna byc w modemie

Posiada tylko może ma wyłączony wirtualny napęd CD lub ty masz wyłączone Automatyczne uruchamianie w systemie.
  • #5 14188091
    piotrekgolf
    Warunkowo odblokowany
    Dawno mnie tu nie bylo. Zakańczając temat chcialem powiedziec że problem rozwiązałem następująco:
    1: po prostu drugi taki sam modem podłączyłem pod komupter i wtedy sterowniki się zainstalowały oraz aplikacja (Play online)
    2: potem podłączyłem spowrotem stary modem i wszystko śmiga:)
    a wchodząc w katalog tamtego modemu wszystko sie wyświetliło więc zgrałem wszystko na pendrive na zapas.
REKLAMA