logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 5800 nie działa gg - niechce sie załadować do końca.

erimentha 19 Cze 2012 19:48 2239 3
REKLAMA
  • #1 11019297
    erimentha
    Poziom 9  
    Witam, mam problem z gg w telefonie. Otoz ładuje mi się do 8 % i przestaje, a po pewnym czasie wywala błąd. Oczywiscie mam wykupiony pakiet internetowy. Siec plus. Problem w tym ze wszystko ładnie pieknie smigalo i prawdopodobnie pokopalam cos ustawienia internetu/wapu. Niestety nie wiem jak wrocic. Byc moze wina tkwi w aktualizacji softu. Jak odpalam gg przez wifi tzn. najpierw łącze sie z wifi nasteopnie odpalam gg - śmiga. A jeśli tel sam ma się domyśleć żeby skorzystać z pakietu internetowego to wtedy gg zatrzymuje się na 8 %. Pomocy. Jak zmienić ustawienia w noki 5800. Nie mam zielonego pojęcia co zrobić..
    Z góry dzięki za odp.
  • REKLAMA
  • #2 11019342
    staś pytalski
    Poziom 41  
    Ocena: 1438
    Link

Dlaczego MobilneGG zatrzymuje się na 8%?

Ustaw poprawnie dostęp do Internetu. Większość aplikacji w telefonie będzie działać z profilem WAP. Niestety Mobilne Gadu-Gadu wymaga poprawnie ustawionego profilu Internet. Skontaktuj się z operatorem w celu poprawnego ustawienia telefonu.

Link

Jeżeli korzystasz z gg przez wifi to masz punkt dostępu wifi, jeżeli korzystasz z pakietu plusa musisz zamiast punktu dostępu wifi wybrać punkt dostępu plusa.
  • REKLAMA
  • #3 11019723
    erimentha
    Poziom 9  
    Kurcze ja wiem czemu sie zatrzymuje na 8% tylko nie wiem jak ustawic zeby mi lączyło przez pakiet.. Czy moglby mnie ktos jakos pokierować jak w nokii zmienic ustawienia? Mysle ze nokia 5800 jest bardzo podobna z 5530 i innymi modelami..

edit: juz rozgryzłam chyba. ustawilam zeby zawsze pytalo z czym ma się połączyć. Temat do zamkniecia.
    Pozdrawiam!
  • #4 11020609
    Albatroz
    Poziom 15  
    Ocena: 30
    Pobierz wersję gg bez certyfikatu, albo zainstaluj starą wersję. GG jest pierwszy tydzień za darmo, potem trzeba płacić oddzielnie. - takim nawiasem mówiąc.
    Jeśli masz w T mobile wyślij pusty sms pod 80123. Numer darmowy z konfiguracjami.
REKLAMA