logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TV LCD Samsug LE40D503 odwrócone kolory i do góry nogami i pilot nie reaguje

-pawlo111 01 Lip 2012 00:19 907 2
REKLAMA
  • #1 11059313
    -pawlo111
    Poziom 11  
    Ocena: 23
    Witam chciałem ściągnąć blokadę na filmy z usb i jest problem. Ale po kolei:

w tryb serwisowy wszedłem po kombinacji znanych klawiszy i wyświetliło się menu - tylko pilot nie reagował na żaden przycisk. Tak ze 4 razy włączałem tryb serwisowy i w końcu załapał ale chyba tylko strzałka w bok i ok i coś prawdopodobnie przestawiłem... szybko to trwało strasznie i odwróciło kolory - są strasznie ostre i obraz jest do góry nogami.

Teraz gorszy problem. Wchodząc w tryb serwisowy widać menu ale pilot nie reaguje na żadne przyciski - tak samo na TV. Można przyciskać i nic - z 30 razy już próbowałem i nic.
    Wiem że podobno można zrobić reset ale z właśnie z Trybu serwisowego :(((

Są jakieś inne opcje powrotu do normalności????

Tak wiem moja wina i nie powinienem tam wchodzić ale skusiło mnie kilkanaście postów że się da i że filmy chodzą...
  • REKLAMA
  • #3 11059465
    -pawlo111
    Poziom 11  
    Ocena: 23
    tylko dlaczego pilot nie reaguje w trybie serwisowym??? - dodam że TV świeżo kupiony i jeszcze nie był podłączany do anteny tylko do DVD

Dodano po 4 [godziny] 10 [minuty]:

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany identycznie jak tutaj tylko info po angielski ale zdjęcia takie same wszystkie. Tak samo to u mnie wygląda

Sprzęt gwarancyjny naprawia serwis. [lamer.]
REKLAMA