logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć instalator programu UniArt do sterownika SuperBrein?

wola99 05 Lip 2012 18:33 1790 3
REKLAMA
  • #1 11074994
    wola99
    Poziom 11  
    Witam wpadł mi w ręce do przeprogramowania sterownik SuperBrein. Wszystko co znalazłem na stronach producenta i dystrybutora pokazuje że nie jest to skomplikowana maszyna ale niestety nie mogę zdobyć instalkę programu UniArt ani żadnej obszernej DRT-ki. Czy może mi ktoś pomóc. Dodam że dystrybutorzy chcą przeprowadzić pierw szkolenie i potem mogą sprzedać (ale z czego tu szkolić). Pozdrawiam i proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 11075068
    Teodor_2000
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witaj
    Na szkoleniu dostaniesz instalkę gratis, i trochę wiedzy o tym sterowniku. Może znasz wiele sterowników, programów narzędziowych i programowanie tego nie przysporzy Ci większych problemów ale czy nie prościej zapisać sie na szkolenie niż samemu "odkrywać amerykę". Szkoda czasu.
  • REKLAMA
  • #3 11076604
    wola99
    Poziom 11  
    Niesstety brak czasu (aplikacja musi być napisana do poniedziałku) ogranicza możliwości szkolenia do zera. Liczyłem że uda się coś zdobyć w necie niestety jest to branża zamknięta i nikt nie chce pomóc jeśli nie może zarobić na tym ( np. szkolenie). Szkoda
  • #4 11078509
    Teodor_2000
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Możesz poszukać "wolnych strzelców" którzy programują te sterowniki.
    Integratorów na rynku tych sterowników jest wielu.
REKLAMA