logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić logo w Nokia 6310i? Szukam opcji w telefonie lub alternatywnej metody

PerweR 17 Sty 2005 12:17 1806 6
REKLAMA
  • #1 1145827
    PerweR
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Od niedawna jestem posiadaczem wywyzszej komorki. Poprzedni wlasciciel mial ustawione swoje logo, no ale kazdy ma inny gust :). W kazdym razie problem jest prosty - ale nie dal mnie kurde ;/ Jak zmienic logo, gdzie jest opcja do zmiany. Przeszukal caly, tak mi sie wydaje i nie znalazlem. Czy w ogole jest mozliwosc zmiany logo, czy tylko za pomoca np logo managera. POzdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1145963
    NOKTEL
    Poziom 27  
    Ocena: 6
    jezeli masz kabel sa programy do tego jezeli nie wez jakies z gazety
  • REKLAMA
  • #3 1145998
    PerweR
    Poziom 13  
    Chodzi mi o to czy da sie jakos zmienic w logo na np inne bez uzycia kabla, irdy czy bluetootha, po prostu na jakies ktore (mzoe choc nie wiem czy sa jakies wgrane) znajduje sie juz w telefonie.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 1146015
    dzisu
    Poziom 13  
    Nie - tylko kabel , irda , gazeta
  • #5 1146056
    PerweR
    Poziom 13  
    Krotko i na temat. Dzieki wielkie.
  • REKLAMA
  • #6 1146318
    Balcerw
    Poziom 12  
    Po przywróceniu ustawień fabrycznych logo zniknie!!
  • #7 1146577
    on74
    Poziom 15  
    zaloguj sie na wapsterze jedno logo na miesiac - gratis

Podsumowanie tematu

✨ W telefonie Nokia 6310i zmiana logo nie jest możliwa bez użycia zewnętrznych narzędzi i połączeń. Opcje wgrania nowego logo wymagają podłączenia telefonu kablem, wykorzystania portu IrDA lub Bluetooth, bądź użycia specjalistycznego oprogramowania, np. logo managera. Nie ma wbudowanej funkcji zmiany logo bezpośrednio z poziomu telefonu ani gotowych, wgranych wcześniej grafik do wyboru. Przywrócenie ustawień fabrycznych usuwa obecne logo. Alternatywnie, można skorzystać z usług WAP, które oferują możliwość pobrania nowego logo, np. na platformie Wapster, gdzie dostępne jest jedno darmowe logo miesięcznie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA