logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nowy pasjonat elektroniki - początki i wsparcie na forum dla początkujących

tontek 07 Mar 2003 01:10 2083 4
REKLAMA
  • #1 117991
    tontek
    Poziom 11  
    Muszę koniecznie to napisać.
    Od niedawna zacząłem grzebać w różnych sprzętach i odkryłem, że to jest genialne zajęcie. Co prawda w elektronice mam doświadczenie prawie zerowe, ale tym wiekszą satysfakcję sprawia udana naprawa jakiegoś grata.
    Jak każdy początkujący napotykam ciągle jakieś przeszkody ( głównie z braku wiedzy ) i gdyby nie TO FORUM, to chyba nie dałbym rady.
    Dziwię się, że ludzie tak chętnie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem.
    Pewnie na forum dla początkujących trudniej czasem o jakąś poradę (to zrozumiałe, że czasem ludziom nie chce sie odpowiadać na pytania głupie i banalne ), ale z tego co zdążyłem zauważyć, rzadko jakiś problem pozostaje nie rozwiązany.
    Dlatego chyba zagoszczę tu na dłużej i proszę o cierpliwość i wyrozumiałość w czasie czytania moich postów.
    Z biegiem czasu też pewnie będę mógł odpowiedzieć na niejeden post.
    Z góry wszystkim dziękuję i pozdrawiam

Tontek
  • REKLAMA
  • #2 119410
    mmgryc
    Poziom 22  
    Ocena: 17
    Pisz a będzie ci odpisane :D
  • REKLAMA
  • #3 119831
    johnny
    Poziom 11  
    Ja podobnie jak tontek :D
  • REKLAMA
  • #4 119861
    elektryk
    Poziom 42  
    Ocena: 241
    Wiem że twoja wdzięczność nie ma granic ale ten temat NIE ma nic wspólnego z tematyką forum. Więc na przyszłość nie umieszczaj taki postów bo staniesz się celem ataków moderatorów.
  • #5 119923
    zaza
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 56
    :arrow: tontek Sporo osób przeczytało twój post i bardzo chętnie ci pomogą.Ten temat został zamknięty.Staraj się pisać posty związane z profilem forum i cierpliwie czekać na pomoc,a tym samym pomagać innym.Nie ma się co denerwować ,jesteśmy tutaj po to aby sobie pomagać.Witamy. :) 8)
REKLAMA