Witam.
Mam obecnie w pokoju zestaw 5.1
dokładniej:
Efetowe / monitory - koda av703s
Kolumna centralna VK7820
Front - VK 6621b
Subwoofer koda sw550 v2
i amplituner Teac AG-D8850
Chciałem to wymienić na jakieś stereo, albo wymienić w tym zestawie coś aby grał lepiej (chociażby fronty wymienić)
Co możecie mi doradzić?
Używam tego głównie do muzyki, rzadziej do filmów czy seriali (które z resztą zazwyczaj są w stereo). Jeśli chodzi o muzykę to głównie reggae i rap.
Pokój ma 16m^2, chociaż dobrze jakby czasem mogły zagrać w większym pomieszczeniu.
Mam kupca na cały zestaw (kolumny + ampli) za 500zł, trochę mało. Tym bardziej, że wszystkie kolumny mam od nowości i wiem jak były traktowane.
Były wystawione na allegro za 350zł i nikt nie chciał...
A na nowy zestaw mógłbym przeznaczyć 600zł (czyli to za ile sprzedam + 100zł)
Możecie mi polecić coś z obecnych kolumn znajdujących się na allegro, które mogą spełnić moje niewielkie wymagania + jakiś amplituner, nie chciałbym osobno wzmacniacza i radia.
Mam obecnie w pokoju zestaw 5.1
dokładniej:
Efetowe / monitory - koda av703s
Kolumna centralna VK7820
Front - VK 6621b
Subwoofer koda sw550 v2
i amplituner Teac AG-D8850
Chciałem to wymienić na jakieś stereo, albo wymienić w tym zestawie coś aby grał lepiej (chociażby fronty wymienić)
Co możecie mi doradzić?
Używam tego głównie do muzyki, rzadziej do filmów czy seriali (które z resztą zazwyczaj są w stereo). Jeśli chodzi o muzykę to głównie reggae i rap.
Pokój ma 16m^2, chociaż dobrze jakby czasem mogły zagrać w większym pomieszczeniu.
Mam kupca na cały zestaw (kolumny + ampli) za 500zł, trochę mało. Tym bardziej, że wszystkie kolumny mam od nowości i wiem jak były traktowane.
Były wystawione na allegro za 350zł i nikt nie chciał...
A na nowy zestaw mógłbym przeznaczyć 600zł (czyli to za ile sprzedam + 100zł)
Możecie mi polecić coś z obecnych kolumn znajdujących się na allegro, które mogą spełnić moje niewielkie wymagania + jakiś amplituner, nie chciałbym osobno wzmacniacza i radia.