logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows 7 - Klucz Microsoft Office nie działa, co zrobić?

nenaa 21 Sie 2012 16:30 4425 5
REKLAMA
  • #1 11230729
    nenaa
    Poziom 5  
    Hej, próbowałam odszukać podobne tematy jednak nie pomogło mi to. Kupiłam niedawno laptopa z zainstalowanym systemem windows 7. Dziś chciałam aktywować Microsoft Office jednak musze podać klucz. Wpisuje klucz, który jest pod laptopem ale wyświetla mi, że klucz jest nieprawidłowy. Próbowałam kilka razy i jestem pewna że wpisuje dobry. Już nie mam na to siły. Co robić?
  • REKLAMA
  • #2 11230737
    gsawicki
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Na 99% office był w wersji testowej na 1 miesiąc, po 1 miesiącu trzeba go sobie kupić. Z laptopem dają tylko klucz na windows'a a nie office, klucz pod spodem jest raczej właśnie do windows'a i dlatego nie pasuje do office.
  • REKLAMA
  • #3 11230766
    jeryw
    Poziom 19  
    Ocena: 26
    Ten klucz pod laptopem dotyczy Windowsa, do Office musisz mieć oddzielny klucz jeśli masz płytę z Officem to klucz będzie na opakowaniu lub na książeczce dołączonej do płyty, najczęściej w laptopach jest instalowana wersja czasowa Office, aby później korzystać trzeba zakupić licencję lub skorzystać z któregoś z darmowych officów wydanych przez firmy niezależne od Microsoftu.
  • REKLAMA
  • #4 11230767
    nenaa
    Poziom 5  
    dzięki wielkie ;) wpisywałabym ten klucz do upadłego ;p
    jak włączam ten program to mam do wyboru
    - mam już kupiony pakiet office
    -przejdz zeby kupic pakiet
    -użyj wersji office starter

kurcze myślałam ,ze jak mam windowsa to mam tez dostep do wszystkich programów :(

Dodano po 3 [minuty]:

jeryw napisał:
    Ten klucz pod laptopem dotyczy Windowsa, do Office musisz mieć oddzielny klucz jeśli masz płytę z Officem to klucz będzie na opakowaniu lub na książeczce dołączonej do płyty, najczęściej w laptopach jest instalowana wersja czasowa Office, aby później korzystać trzeba zakupić licencję lub skorzystać z któregoś z darmowych officów wydanych przez firmy niezależne od Microsoftu.

nie miałam własnie żadnej płyty ;/ to znaczy ,że nie mogę go 'otworzyc'?
  • REKLAMA
  • #6 11237105
    kasiunia7777
    Poziom 39  
    Ocena: 244
    Możesz też korzystać z darmowego Libre Office.
    Do pobrania tutaj: http://pl.libreoffice.org/
    Dobrze się sprawuje, spokojnie otwiera wszystkie pliki od Microsoft Office.
REKLAMA