logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

elektrolux/EKK501505 - kuchenka elektryczno - gazowa - przepalona nieznana część

tomek_380 22 Sie 2012 12:16 3336 2
REKLAMA
  • #1 11233327
    tomek_380
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    witam

Mam problem, otóż ostatnio jak mama piekła w piecyku ciasto straszne długo się to schodziło..o wiele dłużej niż zwykle więc nic z ciasta nie wyszło. Nastąpiła jakaś awaria kuchenki. Lampka od temp ( wskazująca czy piecyk ma już określoną temp , którą ustalił użytkownik ) na przedniej obudowie cały czas migała..zapalała się na chwile po czym gasła i tak cały czas, tzn od około 1h po włączeniu piecyka.

Rozkręciłem całą kuchenkę ( zn boczną ścianę ) i ukazało się coś takiego jak na zdjęciu...z 2 kabelkami podłączonymi pod kostkę i przepalonymi ( końcówkami ) , trochę było czarno dookoła, zasmolone od topniejącej obudowy końcówek przewodów.

Kostka jest umieszczona po lewej stronie kuchenki, na ścianie patrząc od frontu.

Cała kostka jak widać jest zasmolona..pytanie od czego ta kostka jest? Gdzie mogę ją dostać ( nową- najlepiej) i wogóle jak ona się nazywa dokładnie.

Na kostce jest jakiś skrót ELTH o ile dobrze rozczytują oraz numer '271'.

elektrolux/EKK501505 - kuchenka elektryczno - gazowa - przepalona nieznana część elektrolux/EKK501505 - kuchenka elektryczno - gazowa - przepalona nieznana część
  • REKLAMA
REKLAMA