Witam. Mam problem- od miesiąca w trakcie oglądania TV na Cyfrze + zaczyna migotać(niebieski ekran, potem czarny, znowu niebieski i wraca do normalnego trybu). wymieniłem dekoder- dalej to samo, gdy zadzwoniłem do Cyfry poradzili wyłączyć wszystkie inteligentne funkcje TV(AQUOS), gdy to nie zadziałąło zaktualizować SOFT telewizora. Jak to zrobić??Proszę o poradę..
Najciekawsze jest to, że dekoder mam od marca-a dziać się to zaczęło jakoś miesiąc temu.(TV Sharp LC32B20E, dekoder SAGEMCOM DSI83, połączenie poprzez HDMI)
Dodano po 2 [godziny] 13 [minuty]:
jeszcze aktualizacja- TV podłączone do komputera przez HDMI i działa normalnie, tylko na cyfrze szwankuje-nietylko w trakcie oglądania, ale też przy ustawianiu w MENU.
Najciekawsze jest to, że dekoder mam od marca-a dziać się to zaczęło jakoś miesiąc temu.(TV Sharp LC32B20E, dekoder SAGEMCOM DSI83, połączenie poprzez HDMI)
Dodano po 2 [godziny] 13 [minuty]:
jeszcze aktualizacja- TV podłączone do komputera przez HDMI i działa normalnie, tylko na cyfrze szwankuje-nietylko w trakcie oglądania, ale też przy ustawianiu w MENU.