Witam wszystkich mam mianowicie taki mały problem zakupiłem bmw e46 320d i od wczoraj przestało działać radio dodam że mam radio z tą mini nawigacją strzałkową.Od dnia wczorajszego ekran nic nie wyświetla ,radio przestało całkowicie grać od czasu do czasu jak auto dłużej postoi wyłączone podziała jakieś 5 minut i się wyłącza.Podświetlenie działa ,jak działa przez chwilkę to na koniec coś strzeli w głośnikach i tyle.szukałem czegoś na forum temat poruszany kilkakrotnie a nikt nie udzielił żadnej odpowiedzi.bezpieczniki sprawdzone kable również,proszę o pomoc
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. Do poprawy lub skończy w koszu. [damiancz]
3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. Do poprawy lub skończy w koszu. [damiancz]