logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TV Sony Bravia EX720 z telewizją N - nie znajduje programów

zordonik 10 Wrz 2012 01:17 2631 3
REKLAMA
  • #1 11295955
    zordonik
    Poziom 6  
    witam,

mam taki problem. Posiadam telewizor sony bravia oraz dekoder nbox hdtv (biały) podłączony przez HDMI. Programy normalnie odbierają (cyfrowe i analogowe), jednak ostatnio sama zmieniła się ich kolejność. Chciałem więc je od nowa poustawiać, jednak gdy wybieram sortowanie programów cyfrowych/analogowych to przy każdym kanale pisze "brak serwisów". Gdy wybieram programowanie ręczne (cyfrowe lub analogowe), nie znajduje mi żadnych programów..automatyczne programowanie też nie działa. Nie wiem o co chodzi, bardzo proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 11296358
    REGI
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    W pierwszej kolejności proszę sprawdzić sygnał antenowy analogowy i cyfrowy DVB-t może coś się stało z anteną, może to chwilowa konserwacja nadajnika najlepiej sprawdzić na drugim odbiorniku, aby zdiagnozować czy winny jest telewizor bądź brak sygnału antenowego
  • REKLAMA
  • #3 11296482
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 16013161
    zordonik
    Poziom 6  
    Witam,

Przepraszam za odkopywanie, temat do zamknięcia, powodem była usterka anteny. Dziękuję wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam
REKLAMA