logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić laptop Medion/Microstar z P4 3GHz i Windows XP za 3700 zł?

szwo 28 Sty 2005 15:27 2163 4
REKLAMA
  • #1 1176375
    szwo
    Poziom 2  
    Witam.
    Trafił mi się laptop medion/microstar i nie bardzo wiem co to jest za firma i jaki sprzęt robi.Wiem jedynie że medion to niemiecka firma która robi pordukty podobno na licencji innych bardziej znanych firm a microstar to MSI więc też firma podobno niezła.Laptop jestciekawy bo:P4 3Ghz,512MB,nagrywarka DVD,oryginalny windows XP i pare innych też oryginalnych programów, 2 lata gwarancji.I to za 3700zł.
    Proszę pomóżcie mi w decyzji bo nie wiem co zrobić,czy warto go kupić, czy lepiej dać sobie spokój.
    Dzięki za ewentualne podpowiedzi
  • REKLAMA
  • #2 1177520
    otol
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    MSI to rzeczywiście porządna firma, myśle że możesz kupić ten laptop
  • REKLAMA
  • #3 1177541
    Błażej
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3619
    Medion to firma markująca swoją nazwą produkty z raczej niższej ółki. Ale, było o tym gdzieś na elektrodzie, koputery, które wypuścili w niemcowni pod swoja nazwą uzyskały wysokie notowania, a nawet, żeby nie skłamać, wygrały jakiś test. Ten laptop ciekawy i niedrogi.
  • REKLAMA
  • #4 1177731
    szwo
    Poziom 2  
    Dzięki chłopaki, może się skusze w takim razie,tylko jeszcze jedna rzecz w nim jest średnio przyjemna mianowicie bardzo głośno chodzi wiatraczek, ale biorąc pod uwage fakt że chłodzi P4, to może musi szybko i głośno chodzić,cóż zobaczymy.Dzięki wielkie jeszcze raz
  • #5 1184088
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA