Siema,jestem bardzo blisko kupienia zestawu pod kompa 2.0 Edifier r2600 niestety brak o nim zadnych opini na necie.Glosniki potrzebne sa do sluchania hip-hopu,techno i ogladania filmow,zalezy mi na mocnym i czystym basie i jakosci dzwieku,nie musza miec ogromnej mocy poniewaz zazwyczaj nie bede sluchal na maxa ale na 30-70%.Mial ktos do czynienia z tymi glosnikami?
Wydaja sie dobre do mojich potrzeb bo sadzac po budowie maja mocny bass.
Glosniki beda do pokoju 22m^2 i niewiem czy wybrac Microlab solo 7c czy te edifiery,ale mysle ze edifiery beda lepsze pod moje wymagania poniewaz sa troche mniejsze(mam miejsce na ustawienie ich ale jednak wole cos mniejszego ;p) no i wydaje mi sie ze maja wiekszy bass.I teraz mi powiedzcie ktore wziac dodam ze edifiery sa tansze niz 7c bo one kosztuja 699zl a edifiery zaledwie 580;p
Wydaja sie dobre do mojich potrzeb bo sadzac po budowie maja mocny bass.
Glosniki beda do pokoju 22m^2 i niewiem czy wybrac Microlab solo 7c czy te edifiery,ale mysle ze edifiery beda lepsze pod moje wymagania poniewaz sa troche mniejsze(mam miejsce na ustawienie ich ale jednak wole cos mniejszego ;p) no i wydaje mi sie ze maja wiekszy bass.I teraz mi powiedzcie ktore wziac dodam ze edifiery sa tansze niz 7c bo one kosztuja 699zl a edifiery zaledwie 580;p