logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Edifier R2600 vs Microlab Solo 7C – wybór do hip-hopu, techno, filmy, bas, 22m²

Macieekk121 07 Paź 2012 18:07 1815 1
REKLAMA
  • #1 11387271
    Macieekk121
    Poziom 9  
    Siema,jestem bardzo blisko kupienia zestawu pod kompa 2.0 Edifier r2600 niestety brak o nim zadnych opini na necie.Glosniki potrzebne sa do sluchania hip-hopu,techno i ogladania filmow,zalezy mi na mocnym i czystym basie i jakosci dzwieku,nie musza miec ogromnej mocy poniewaz zazwyczaj nie bede sluchal na maxa ale na 30-70%.Mial ktos do czynienia z tymi glosnikami?
    Wydaja sie dobre do mojich potrzeb bo sadzac po budowie maja mocny bass.
    Glosniki beda do pokoju 22m^2 i niewiem czy wybrac Microlab solo 7c czy te edifiery,ale mysle ze edifiery beda lepsze pod moje wymagania poniewaz sa troche mniejsze(mam miejsce na ustawienie ich ale jednak wole cos mniejszego ;p) no i wydaje mi sie ze maja wiekszy bass.I teraz mi powiedzcie ktore wziac dodam ze edifiery sa tansze niz 7c bo one kosztuja 699zl a edifiery zaledwie 580;p
  • REKLAMA
  • #2 11401558
    Macieekk121
    Poziom 9  
    Siemaa,dzisiaj przyszly do mnie Edifiery,zdziwila mnie tylko jedna rzecz a mianowicie BR jest z tyłu,chociaz na zdjeciach i na kartonie jest narysowany z przodu.Troche to dziwne no ale...
    Podlaczylem do kompa zapuscilem nowa plyte palucha ''niebo'' i urzekla mnie jedna rzecz ;) a mianowicie bass,bass i jeszcze raz bass. Jest poprostu ogromny niski ale nie przeszkadza w sluchaniu muzyki.Glosniczki zdecydowanie na +
    Polecam wszystkim.
REKLAMA