logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Panasonic TX-P50G30E - Czy można przeglądać strony internetowe jak Onet, Google?

dodok 10 Paź 2012 14:12 5142 6
REKLAMA
  • #1 11397031
    dodok
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam
    Posiadam tv jak w temacie.Czy w tym tv mozna przeglądac wszystkie strony internetowe? np ONET Google itd?
    Kolega ma TXP42st50e . Ma w wegetach przeglądarkę i wszystko działa.

Czy ktoś znajacy temat może mi powiedziec czy to jest kwestioa ściągnięcia tego wegeta z przegladarką? czy nie mam szans na normalne ogladanie stron internetowych?
    Będe wdzięczny za odpowiedź

Pozdrawiam
    Adam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 11399772
    dodok
    Poziom 2  
    ;-) Kiedy ja własnie go kupiłem;-)
    Jakos poradze sobie bez tego .

Dziekuje za info.

PS. Jak czytałem swojego czasu o telewizorach to model St wypadał słabiej niż G . Myslałem że mam super wypas , a tutaj prosze;-);-);-)

Dzieki i pozdrawiam
    Adam
  • REKLAMA
  • #5 11545276
    dodok
    Poziom 2  
    No tak. To jedyne rozwiązanie. Myslę o tym;-)
  • REKLAMA
  • #7 19424433
    tomip77
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Sie ma ja rozwiązałem ten problem tak, że przez XBOXa ONE podłączonego do tv Panasonic AS 750e Viera przeglądam strony i filmy też ,przeglądarka xboxa edge Microsoftu,pomimo że AS 750e ma przeglądarkę to nie wszystko da się obejrzeć na tej przeglądarce,to tyle co mogę dodać.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada telewizor Panasonic TX-P50G30E i pyta, czy może przeglądać strony internetowe, takie jak Onet czy Google. Odpowiedzi wskazują, że nie ma możliwości aktualizacji oprogramowania do przeglądarki internetowej w tym modelu. Zamiast tego, sugerowane są alternatywne rozwiązania, takie jak zakup nowego modelu (np. TX-P42ST50E) lub użycie zewnętrznych urządzeń, takich jak dongle z Androidem lub konsola Xbox One, która umożliwia przeglądanie stron przez przeglądarkę Edge.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA