logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Boge kompresor olejowy – cylinder nie pompuje, jak sprawdzić i naprawić głowicę?

MasteR828 11 Paź 2012 17:12 3828 2
REKLAMA
  • #1 11401021
    MasteR828
    Poziom 13  
    Ocena: 23
    Cześć wszystkim.
    Mam problem z kompresorem olejowym problem polega na tym że jeden cylinder pompuje tylko do 2,5 barów , a drugi prawie wcale podobno jak sie tak dzieje to pada głowica albo cylinder ale jak czy można naprawić jakoś taką głowice ? albo jak sprawdzić czy to na pewno głowica. I orientujecie się gdzie można dokupić taką głowice? bo trochę szkoda mi tego kompresora. Silnik od niego wyglada tak http://www.directindustry.com/prod/boge/oil-l...ting-compressors-stationary-14276-514193.html
  • REKLAMA
  • #2 11401144
    DziadzioMiecio
    Poziom 27  
    Ocena: 143
    Na początek sprawdź odkręć głowice są tam zawory może się któryś uszkodził .
  • #3 11405108
    MasteR828
    Poziom 13  
    Ocena: 23
    Naprawiłem już kompresor, problemem była pęknięta uszczelka ale już udało mi się z tym uporać.
    Nowa uszczelka została wycięta z kryngielitu, a oto proszę są zdjęcia z naprawy :
    Boge kompresor olejowy – cylinder nie pompuje, jak sprawdzić i naprawić głowicę? Boge kompresor olejowy – cylinder nie pompuje, jak sprawdzić i naprawić głowicę? Boge kompresor olejowy – cylinder nie pompuje, jak sprawdzić i naprawić głowicę? Boge kompresor olejowy – cylinder nie pompuje, jak sprawdzić i naprawić głowicę? Boge kompresor olejowy – cylinder nie pompuje, jak sprawdzić i naprawić głowicę?
REKLAMA