logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Ekspresy JURA, uszczelki i nie tylko. NOWE

benekdp 21 Paź 2012 14:55 4065 5
REKLAMA
  • #1 11434512
    benekdp
    Poziom 10  
    Ocena: 26
    Witam, mam na sprzedaż kilka części, nowych nie używanych do ekspresów JURA. Min. uszczelki, wężyki, dysze. Jeżeli ktoś czegoś szuka proszę zapytać. Jak by ktoś był zainteresowany posiadam również części używane, bloki zaparzające, pompy, bojlery itp.W razie zainteresowania pisać na priv. pzdr
  • REKLAMA
  • #2 11629968
    izunia402
    Poziom 1  
    poszukuję uszczelki do grzałki w ekspresie jura 500
  • REKLAMA
  • #3 11944015
    benekdp
    Poziom 10  
    Ocena: 26
    Witam, posiadam dużo rzeczy jednak czasami po konsultacjach i skompletowaniu 20 rzeczy, o które prosicie kontakt się urywa - nie chcesz kupić, nie zawracaj gitary. Jeżeli jest ktoś zainteresowany mogę sprzedać "hurtowo" to co mi zostało po atrakcyjnej cenie, głównie uszczelki, o-ringi, dysze, złączki, śrubki, wężyki i wiele innych pierdół pzdr
  • REKLAMA
  • #4 12058866
    jurajczyk
    Poziom 1  
    Witam, szukam zaworu ceramicznego do ekspresu JURA z5 lub jego części z tworzywa. Po prostu połamałem jedną z rurek, jak byś miał to byłbym zainteresowany kupnem po okazyjnej cenie. W przeciwnym wypadku pokuszę się o jej naprawę.
  • REKLAMA
  • #5 12099238
    Slawcio37
    Poziom 1  
    Witam!
    Potrzebuję rurkę teflonową do "jura" f90, wraz z końcówkami, uszczelkami,i zawleczkami.
    Pozdrawiam.
  • #6 12409058
    kfiatos
    Poziom 10  
    Ocena: 17
    Witam
    Poszukuję wytwornicy pary do jura impressa z5 tej mniejszej .
    Pozdrawiam
    Kfiatos
REKLAMA