Witam, mam następujący problem, posiadam kartę graficzną Geforce 7600 gs, i sprawa wygląda następująco, podczas instalacji nowego Windowsa, wszystko gra cacy, ładnie "piknie" ale podczas uruchomiania systemu, nie może wstać na tej karcie, komputer się wiesza, wyświetla "blue screen" i następuje reset komputera, po podłączeniu monitora pod kartę zintegrowaną wszyszto jest w porządku.
Dodam jeszcze, że na win xp w innym komputerze podczas ładowania systemu, logo windowsa jest tak jakby w paski. Ale działa. W ekranie biosu również wszystko jest w paski. Karta wizualnie nie wygląda na uszkodzoną. Kondensatory całe, żadnych pęknieć, nawet pod radiatorem (chyba tak to się nazywa) wszystko ok.
W czym może leżeć problem
Drugie moje pytanie jest takie, czy karta zintegrowana ATI Radeon x1200 posiada shader model 3.0 ?
Dodam jeszcze, że na win xp w innym komputerze podczas ładowania systemu, logo windowsa jest tak jakby w paski. Ale działa. W ekranie biosu również wszystko jest w paski. Karta wizualnie nie wygląda na uszkodzoną. Kondensatory całe, żadnych pęknieć, nawet pod radiatorem (chyba tak to się nazywa) wszystko ok.
W czym może leżeć problem
Drugie moje pytanie jest takie, czy karta zintegrowana ATI Radeon x1200 posiada shader model 3.0 ?