Witajcie Panowie.
Ze wzgledu na mila atmosfere i dobra oraz szybka pomoc postanowilem zwrocic sie do Was ponownie
Do rzeczy:
Znajoma chce wziasc internet z laptopem i ma 2 modele Acera do wyboru. Pierwszy to Acer Aspire 5733 a drugi to Acer Aspire V3-571.
Moim zdaniem model 5733 bylby lepszy, ale znawca nie jestem dlatego prosilbym Was o rady.
Laptop ma sluzyc do:
-internet filmiki, zdjęcia itd.
-office
-winamp
-gg
-skype (czasami)
-oglądanie filmów
-gry (wcale lub bardzo rzadko i jesli juz to cos w stylu sims)
-programy (podstawowe ew. jakies proste do obrobki zdjec)
-wytrzymaly (ma wystarczyc na jak najdluzej)
UWAGA ! ! !
W domu jest 3letnia corka madra jak na swoj wiek, ale chyba fakt ten jest dosc istotny.
Nie interesuje mnie odpowiedzi o tesci typu "chyba ten 2 lepszy". Chce, aby odpowiedz byla uzasadniona dlaczego ten, a nie drugi.
Z gory dziekuje wszystkim za pomoc i serdecznie pozdrawiam
Ze wzgledu na mila atmosfere i dobra oraz szybka pomoc postanowilem zwrocic sie do Was ponownie
Do rzeczy:
Znajoma chce wziasc internet z laptopem i ma 2 modele Acera do wyboru. Pierwszy to Acer Aspire 5733 a drugi to Acer Aspire V3-571.
Moim zdaniem model 5733 bylby lepszy, ale znawca nie jestem dlatego prosilbym Was o rady.
Laptop ma sluzyc do:
-internet filmiki, zdjęcia itd.
-office
-winamp
-gg
-skype (czasami)
-oglądanie filmów
-gry (wcale lub bardzo rzadko i jesli juz to cos w stylu sims)
-programy (podstawowe ew. jakies proste do obrobki zdjec)
-wytrzymaly (ma wystarczyc na jak najdluzej)
UWAGA ! ! !
W domu jest 3letnia corka madra jak na swoj wiek, ale chyba fakt ten jest dosc istotny.
Nie interesuje mnie odpowiedzi o tesci typu "chyba ten 2 lepszy". Chce, aby odpowiedz byla uzasadniona dlaczego ten, a nie drugi.
Z gory dziekuje wszystkim za pomoc i serdecznie pozdrawiam