logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Darmowy program do zamazywania elementów na filmie z polskim interfejsem?

ygdrasil 26 Lis 2012 23:28 2202 4
REKLAMA
  • #1 11579182
    ygdrasil
    Poziom 9  
    Ocena: 6
    Witam.
    Chcialbym zamiescic krotki film w internecie.Niestety na tym filmie widac kilka rzeczy ktore chcialbym zamazac badz znieksztalcic.Chodzi mi o to by te elementy nie byly rozpoznane a jednoczesnie reszta obrazu byla czytelna.Wiem jak to zrobic ze zdjeciami(np. zamazanie twarzy, tatuazu itp.)ale nie wiem jak to zrobic z filmem. Czy ktos moze polecic mi jakis darmowy i prosty w obsludze program, za pomoca ktorego moglbym to zrobic. Fajnie gdyby program byl z polskim interfejsem.
  • REKLAMA
  • #2 11579539
    spaniel111
    Poziom 27  
    Ocena: 58
    Windows Movie Maker 2.6 - Ulead VideoStudio 11 Plus PL - Movavi Video Editor 8.1
  • REKLAMA
  • #3 11580177
    ygdrasil
    Poziom 9  
    OK.Wielkie dzieki.Przetestuje i dam znac czy o taki program mi chodzilo

Dodano po 3 [godziny] 42 [minuty]:

Windows Movie Maker 2.6 przy instalacji tego programu wyskakuje komunikat ze dziala tylko z Vista a ja mam XP.Movavi ma mozliwosci o ktore mi chodzilo aledokladnie nie wiem jak ich uzyc.Chodzi mi mianowicie o uzycie funkcji mozaiki .Chcialbym zeby tylko czesc danej klatki byla zakryta mozaika a reszta nie.Jak to zrobic zeby caly film mial zakryty mozaika tylko kawalek .Chodzi o to zeby np. zakryc twarz w filmie albo widoczne na filmie zdjecie itp. Moze ktos wie
  • REKLAMA
  • #5 11582710
    ygdrasil
    Poziom 9  
    Dzieki kolego za linka ale niestety nie daje rady z instalacja.Wyskakuje mi strona angielskojezyczna z produktami dla Windowsa i dalej ciemna dziura.Jak wkleilem nazwe programu to owszem pokazalo mi kilka produktow ale wersja 2.6 tylko dla Visty a dla Xp wersja 2.1.poprubuje z tym 3 programem Ulead VideoStudio 11 Plus PL i zobaczymy.mimo to wielkie dzieki za pomoc
REKLAMA