Witam.
Posiadam na sprzedanie wzmacniacz marki Technics model SU-Z2.
Jest on w idealnym stanie technicznym, wizualnie bardzo dobrym, nie posiada większych rys czy uszczerbków, jedynie delikatne ślady użytkowania.
Pobór z sieci: 430 wat, porządne trafo w środku.
Posiada bardzo ładne brzmienie, bez problemu napędzi większość domowych zestawów głośnikowych. U mnie grał na Eltaxach, Onkyo, Tonsilach ZG40C, Radiotehnikach S90.
Sprzedaje, ponieważ przesiadam się na coś z "wyższej półki", oczywiście również na jakiś sprzęt ze wskaźnikami.
Standardowy zestaw wyjść, możliwość podłączenia 2 par kolumn.
Posiada bardzo ładne wskaźniki wychyłowe.
Kolor: srebrny/szampan (jak na foto)
.
Zdjęcie poglądowe, mój wygląda tak samo, realne zdjęcia wyślę dla zainteresowanych via mail.
Kontakt:
tel: 605594850
mail: patrykkupczyk(_at_)wp.pl
gg: 2813733 (niewidoczny)
Cena: 250 (wraz z wysyłką kurierską, możliwy odbiór osobisty w Łodzi po uzgodnieniu)
Pozdrawiam
Posiadam na sprzedanie wzmacniacz marki Technics model SU-Z2.
Jest on w idealnym stanie technicznym, wizualnie bardzo dobrym, nie posiada większych rys czy uszczerbków, jedynie delikatne ślady użytkowania.
Pobór z sieci: 430 wat, porządne trafo w środku.
Posiada bardzo ładne brzmienie, bez problemu napędzi większość domowych zestawów głośnikowych. U mnie grał na Eltaxach, Onkyo, Tonsilach ZG40C, Radiotehnikach S90.
Sprzedaje, ponieważ przesiadam się na coś z "wyższej półki", oczywiście również na jakiś sprzęt ze wskaźnikami.
Standardowy zestaw wyjść, możliwość podłączenia 2 par kolumn.
Posiada bardzo ładne wskaźniki wychyłowe.
Kolor: srebrny/szampan (jak na foto)
Zdjęcie poglądowe, mój wygląda tak samo, realne zdjęcia wyślę dla zainteresowanych via mail.
Kontakt:
tel: 605594850
mail: patrykkupczyk(_at_)wp.pl
gg: 2813733 (niewidoczny)
Cena: 250 (wraz z wysyłką kurierską, możliwy odbiór osobisty w Łodzi po uzgodnieniu)
Pozdrawiam