Witam
Nie wiedziałem jak dokładnie nazwać temat więc wymyśliłem taki.
Włączam komputer i widzę dziwne rozmieszczenie ikon. Wszystko jest takie wielkie, nawet pasek zadań /jak na załączonym screen'ie/. Wcześniej wszystko było dobrze. Reinstalacja sterowników nie przyniosła żadnych efektów. Wiem że wielkość ikon można zmieniać za pomocą Ctrl + Rolka Myszki, ale to nie zmienia paska zadań, a ikony nadal wyglądają nietypowo. Wszystkie sterowniki są aktualne. Monitor mam podłączony za pomocą kabla HDMI, czasem podłączam również TV za pomocą kabla DVI - HDMI, do tej pory nie miałem z tym żadnych problemów.
Moja specyfikacja sprzętowa to:
CPU: Intel Core i5 3570K
MB: Gigabyte Z77X-UD3H
RAM: 2 x 4048 MB 1600MHz Corsair
GPU: Geforce GTX 670 2048MB
Zasilacz: OCZ Fatal1ty 750W
Monitor: SAMSUNG LCD 21,5 S22A300H
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
-Maryl16
Nie wiedziałem jak dokładnie nazwać temat więc wymyśliłem taki.
Włączam komputer i widzę dziwne rozmieszczenie ikon. Wszystko jest takie wielkie, nawet pasek zadań /jak na załączonym screen'ie/. Wcześniej wszystko było dobrze. Reinstalacja sterowników nie przyniosła żadnych efektów. Wiem że wielkość ikon można zmieniać za pomocą Ctrl + Rolka Myszki, ale to nie zmienia paska zadań, a ikony nadal wyglądają nietypowo. Wszystkie sterowniki są aktualne. Monitor mam podłączony za pomocą kabla HDMI, czasem podłączam również TV za pomocą kabla DVI - HDMI, do tej pory nie miałem z tym żadnych problemów.
Moja specyfikacja sprzętowa to:
CPU: Intel Core i5 3570K
MB: Gigabyte Z77X-UD3H
RAM: 2 x 4048 MB 1600MHz Corsair
GPU: Geforce GTX 670 2048MB
Zasilacz: OCZ Fatal1ty 750W
Monitor: SAMSUNG LCD 21,5 S22A300H
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
-Maryl16