logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Linux - Wybór aplikacji do zarządzania projektami przez WWW na serwerze

saimon79 08 Gru 2012 10:20 966 2
REKLAMA
  • #1 11624596
    saimon79
    Poziom 15  
    Ocena: 16
    Witam,
    Proszę o przeniesienie, jeżeli piszę w nie odpowiednim dziale.

Proszę o pomoc w nakierowaniu mnie na jakiś program/system, który spełni moje potrzeby.

Chciałbym mieć na serwerze /linux/ aplikację, która pozwoli mi na prowadzenie projektów dla kilku osób poprzez www. Aplikacja pozwalałaby na utworzenie nowego projeku takiego jak np. rozpoczęcie budowy, podpinanie plików pod odpowiednie pozycje, tworzenie notatek, raportów, zestawień, przypomnień dla innych uczestników.

W internecie pewnie jest tego dużo ale potrzebuję jakiegoś zaczepienia (CRM, ERP czy coś takiego da się dostosować?).

Post może jest trochę chaotyczny, ale nie potrafię tego lepiej wyjaśnić.
  • REKLAMA
  • #2 11625861
    Qukac
    Poziom 20  
    Ocena: 26
    Pomimo że dużo spędzam czasu w internecie to nie spotkałem nic podobnego co opisujesz.

Tak myślę że ten projekt kwalifikuje się dla programisty php który by stworzył odpowiednią stronę internetową wraz kontami dla poszczególnych osób a ty byłbyś administratorem i zarządzał całością.
    To rozwiązanie ma tę zaletę że byłoby niezależne od systemu typu linux, windows, itp...
  • #3 11632830
    zen3x
    Poziom 35  
    Ocena: 291
    Trello , Streamsoft Verto.
REKLAMA