logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instalacja gier ZIP na Nokia 6600 i problem z przesyłaniem przez BT/IrDA

nikilondyn 06 Lut 2005 15:23 1478 5
REKLAMA
  • #1 1203541
    nikilondyn
    Poziom 11  
    witam
    powiedzcie jak instalowac gry na n6600 spakowane zipem, czy do tego jest potrzebny jakis programik w fonie jak tak to jaki?
    drugi problem ma taki ze nie moge wysylac przez BT, irde dzwonkow, gier i aplikacji do innego fona nawet przez FExplorera probowalem juz wszystkiego zaznacze ze np filmiki z kompa wysyla bez problemu, czy moze byc jakies zabezpieczenie w fonie lub cos w tym stylu? mam w fonie E:\System\MIDlets taki plik RMSprotectionfile.txt moze to on ma cos wspolnego z ta cala niemoznoscia wysylania? poradzcie prosze czy wogole mozna wykasowywac jakies pliki z systemu czy raczej zostawic je w spokoju.
    pozdrawiam serdecznie
    P.S. swietna stronka i super wyglad
    narka :D :D :D
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1203594
    dj_jasin
    Poziom 18  
    Ocena: 24
    Ja w swoim fonie robie tak: ściągam gre spakowaną zipem rozpakowuje ją i wżucam do fona i wszytsko jes OK
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1203739
    dj-bass
    Poziom 20  
    Ocena: 11
    Wystarczy jedynie zmienic rozszerzenie z .zip na .jar Gry zapisywane sa poprostu jako zip bo niektore serwery nie pozwalaja na wrzucanie plikow z koncowka .jar.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 1203747
    dj_jasin
    Poziom 18  
    Ocena: 24
    ja w swoim telefonie musze utworzyć nowy folder i wrzucam do niego rozpakowaną gre tzn plik *.jar
    ale jak będziesz miał inny soft to możesz bez kłopotów używać zip-ów
  • REKLAMA
  • #5 1204612
    CyberTom
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Rozpakuj plik .zip w kompie a następnie spróbuj go otworzyć mając wcześniej połączenie kompa z telefonem powinno od razu instalować ci grę w telefonie.

pozdrawiam
  • #6 1244124
    cybjon
    Poziom 12  
    Słyszałem o programie na komóre n6600 dostępnym na stronie nokii ale jest to wersja płatna testowa itp.
REKLAMA