logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blokada dostępu do internetu dla Euro Truck Simulator 2 - jak to zrobić?

masterafik 07 Sty 2013 22:04 4056 8
REKLAMA
  • #1 11757442
    masterafik
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    Witam. Kilka dni temu kupiłem grę Euro Truck Simulator 2. Zainstalowałem, wpisałem swój klucz seryjny i grałem kilka godzin, gdy wyskoczyło okno żeby wpisać klucz seryjny. Czytałem że trzeba zablokować mu dostęp do internetu. Windowsowy firewall sobie z tym nie radzi, gdyż przepuszcza tą grę, bo znowu wyskakuje to okno :/ Jakieś pomysły?
  • REKLAMA
  • #2 11757477
    wajsxy
    Poziom 19  
    Ocena: 32
    Zmienić firewall, z darmowych proponuje:
    Comodo Internet Security Premium.
  • #3 11757640
    masterafik
    Poziom 16  
    A w Avaście da radę coś takiego zrobić? Tzn. zablokować dostęp do internetu konkretnemu programowi?
  • REKLAMA
  • #5 11757737
    masterafik
    Poziom 16  
    @beo. zakładałem tam już tematy i nikt nie potrafił pomóc mi rozwiązać tego problemu :/
  • REKLAMA
  • #6 11757789
    beo
    Poziom 37  
    Ocena: 238
    No bo ciekawostką jest, iż zakupiona przez Ciebie wersja tejże gry, po połączeniu się Twego komputera z internetem, krzyczy o klucz. No chyba że... Możesz dać namiary na swój post, z prośbą o pomoc na ets2?
  • #7 11757817
    masterafik
    Poziom 16  
    jak znajdę to dam :)
  • REKLAMA
  • #8 11758113
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    A screen okna z komunikatem o kluczu pokażesz?
  • #9 11758250
    masterafik
    Poziom 16  
    Problem został rozwiązany. Napisałem do supportu SCS Software i przydzielili mi nowy klucz. Pozdrawiam :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z grą Euro Truck Simulator 2, która po kilku godzinach gry ponownie wymagała wpisania klucza seryjnego. Zasugerowano zablokowanie dostępu gry do internetu, ponieważ standardowy firewall Windows nie był skuteczny. Proponowano użycie Comodo Internet Security Premium jako alternatywy. Pojawiły się pytania dotyczące możliwości blokowania dostępu w programie Avast. Użytkownik wspomniał o próbie uzyskania pomocy na forum, ale nie otrzymał odpowiedzi. Ostatecznie problem został rozwiązany po kontakcie z supportem SCS Software, który przydzielił nowy klucz.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA