Witam prawdopodobnie jest to problem do rozwiązania poprzez przyciśnięcie jakiegoś odpowiedniego guzika ale ja już z tym pasuje...
Mam amplituner kina domowego PIONEER VSX 505 RDS MK II (dziś do mnie przybył) i mam z nim problem następujący.
Kiedy podłączę kolumny jako frontowe (chcę go używać do 4 kolumienek) to wszystko gra dobrze gdy włączony ,,na raz" jest jeden kanał.
Mianowicie jak włączony jest tylko kanał a to wszystko gra ok tak samo z kanałem b natomiast jeśli włączę kanał a i b (nawet jeśli pod jeden z nich nic nie podłączę) to dźwięk jest ledwie słyszalny przy ustawieniu głośności na max.
Jeśli podłączę kolumny pod wyjścia na centralne (mam 3) to nie słychać nic.
Sprawa może trochę głupia ale ja już się poddaje.
A może to jakaś usterka techniczna?
Pozdrawiam !
Ps. Dodaje parę fotek
Mam amplituner kina domowego PIONEER VSX 505 RDS MK II (dziś do mnie przybył) i mam z nim problem następujący.
Kiedy podłączę kolumny jako frontowe (chcę go używać do 4 kolumienek) to wszystko gra dobrze gdy włączony ,,na raz" jest jeden kanał.
Mianowicie jak włączony jest tylko kanał a to wszystko gra ok tak samo z kanałem b natomiast jeśli włączę kanał a i b (nawet jeśli pod jeden z nich nic nie podłączę) to dźwięk jest ledwie słyszalny przy ustawieniu głośności na max.
Jeśli podłączę kolumny pod wyjścia na centralne (mam 3) to nie słychać nic.
Sprawa może trochę głupia ale ja już się poddaje.
A może to jakaś usterka techniczna?
Pozdrawiam !
Ps. Dodaje parę fotek