logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

PIONEER VSX 505 RDS MK II - Brak mocy przy dwóch kanałach

Kumaty 10 Sty 2013 17:43 3915 4
REKLAMA
  • #1 11769769
    Kumaty
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam prawdopodobnie jest to problem do rozwiązania poprzez przyciśnięcie jakiegoś odpowiedniego guzika ale ja już z tym pasuje...
    Mam amplituner kina domowego PIONEER VSX 505 RDS MK II (dziś do mnie przybył) i mam z nim problem następujący.
    Kiedy podłączę kolumny jako frontowe (chcę go używać do 4 kolumienek) to wszystko gra dobrze gdy włączony ,,na raz" jest jeden kanał.
    Mianowicie jak włączony jest tylko kanał a to wszystko gra ok tak samo z kanałem b natomiast jeśli włączę kanał a i b (nawet jeśli pod jeden z nich nic nie podłączę) to dźwięk jest ledwie słyszalny przy ustawieniu głośności na max.
    Jeśli podłączę kolumny pod wyjścia na centralne (mam 3) to nie słychać nic.
    Sprawa może trochę głupia ale ja już się poddaje.
    A może to jakaś usterka techniczna?
    Pozdrawiam !:)
    Ps. Dodaje parę fotek PIONEER VSX 505 RDS MK II - Brak mocy przy dwóch kanałach PIONEER VSX 505 RDS MK II - Brak mocy przy dwóch kanałach PIONEER VSX 505 RDS MK II - Brak mocy przy dwóch kanałach PIONEER VSX 505 RDS MK II - Brak mocy przy dwóch kanałach PIONEER VSX 505 RDS MK II - Brak mocy przy dwóch kanałach
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 11770101
    Kumaty
    Poziom 10  
    Starałem się coś z niej zrozumieć niestety moja znajomość angielskiego, a raczej nieznajomość jest nie lada przeszkodą.
    Jedyne czego się doszukałem to adnotacji na stronie 13 w punkcie 8 ale zrozumiałem tylko szczątkowe łamane informacje także jeśli ktoś byłby miły mi tutaj podrzucić link do instrukcji po polsku to by mnie też ratowało.
    W każdym razie dzięki za jakikolwiek odzew :)
  • REKLAMA
  • #4 11770142
    btomko
    Poziom 34  
    Ocena: 403
    Po polsku nie znalazłem, poproś kogoś kto zna angielski niech Ci przetłumaczy, lub napisz na forum ze poszukujesz może ktoś ma po polsku i Ci udostępni.
  • #5 11770151
    Kumaty
    Poziom 10  
    ok ok dzięki za pomoc :)
REKLAMA