Witam. W moim stacjonarnym Pc zostało uszkodzone gniazdko wyjściowe do audio. Postanowiłem wsadzić kartę dżwiekowa pci. Jedyne co miałem to Creativ Sound Blaster Live 5.1 CT4830. Mam Windows 7 32bit. Procesor 64 bitowy( Na systemie 64 bitowym nie mogłem poradzić sobie z podpisem cyfrowym). Kartę zamontowałem, sterowniki ze strony Creativa nie działają. Zassałem więc Kx. No i ściągnołem z 5 wersji aż w końcu jedna zadziałała, dokładnie kxdrv3551. Po ponownym uruchomieniu komputera przestało działać i wyskakuje takie okienko:
Przeinstalowywałem kilka razy. Teraz nawet dźwięku nie mogę uzyskać. Winamp gra niby wszystko w porządku ale dźwięku brak. Po przeinstalowaniu nie moge uzyskać dźwięku, może to kwestia konfiguracji. Lecz gdy tylko uruchomie komputer ponownie wyskakuje to co na obrazku. Pomocy!!!
Przeinstalowywałem kilka razy. Teraz nawet dźwięku nie mogę uzyskać. Winamp gra niby wszystko w porządku ale dźwięku brak. Po przeinstalowaniu nie moge uzyskać dźwięku, może to kwestia konfiguracji. Lecz gdy tylko uruchomie komputer ponownie wyskakuje to co na obrazku. Pomocy!!!