logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hyundai Pony – schemat pinów i opis przewodów fabrycznej kostki radia

hebis 13 Lut 2005 14:37 3123 7
REKLAMA
  • #1 1224723
    hebis
    Poziom 19  
    Ocena: 48
    Witam! Mam samochód hyundai ponny i nie ma w nim orginalnego radia zaostała sama kostka,czy ktoś może mi dać opis tej kostki bo chciał bym założyć inne radio.Mam całą książke od radia ale opisu wejść nie ma.
    Proszę pomuście mi!!
  • REKLAMA
  • #2 1224742
    MARTIINO
    Poziom 20  
    Ocena: 94
    Zobacz tu www.studio24.prv.pl w dziale KABLOMANIA
  • REKLAMA
  • #3 1224761
    hebis
    Poziom 19  
    Ocena: 48
    strona nie chodzi :-(
  • #4 1225085
    Bejz
    Poziom 21  
    Ocena: 43
    Rzeczywiście coś nie chce odpalić. Co jest kolego djlj24? Najlepsza strona poświęcona radyjkom musi być dostępna. Spróbuj póżniej powinno tam być.Jak nie to udaj się do jakiegoś sklepu Car Audio. Tam dostaniesz przejściówkę z Hyundaya na Iso i podłączysz każde radio jakie będziesz chciał.Czeka Cię jeszcze mała niespodzianka z rozmiarem radyjka Bo Ci Koreańcy to zawsze coś wymyślą.
  • REKLAMA
  • #5 1227085
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1321
    wygląda na jakąś poważną awarię elektrona. Cóż poczekam jak się rozwinie sytuacja a jak nie to znowu będę musiał szukać nowego miejsca na stronę. Chociaż może przez to, że linkowane jest przez elektron a nie prv to limity już wyszły.
  • REKLAMA
  • #7 1231589
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1321
    Powiem tak jeszcze chodzi - jest to dość stara wersja co tam została ale już transfer jest tragiczny. Może za tydzień wszystko do normy wróci.
  • #8 1270371
    Tomasz1023
    Poziom 14  
    Ocena: 22
    Szukaj na www.hmaservice.com/webtech/ Napewno jest opis wtyczek do różnych modeli!

Poprawiłem adres strony którą podałeś, nie otwierała się w formie jakiej podałeś. Strona Studio24 już działa i jest na niej opis tej wtyczki. Ale przypominam https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic254737.html <SławeK>

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono problem braku opisu fabrycznej kostki radia w samochodzie Hyundai Pony, co utrudnia podłączenie innego radia. Użytkownik poszukiwał schematu pinów i opisu przewodów. Zaproponowano odwiedzenie strony www.studio24.prv.pl w dziale KABLOMANIA, jednak strona była niedostępna. Później wskazano alternatywny adres na neostardzie (http://www.studio24.neostrada.pl/kable1/oem.htm), gdzie można znaleźć opis złączki do radia Hyundai. Zasugerowano również wizytę w sklepie Car Audio, gdzie można nabyć przejściówkę z oryginalnej kostki Hyundaia na standard ISO, umożliwiającą podłączenie dowolnego radia. Wspomniano o możliwych problemach z rozmiarem fabrycznego radia koreańskiego producenta. Dodatkowo podano adres www.hmaservice.com/webtech/ jako źródło opisów wtyczek do różnych modeli radii samochodowych. Dyskusja skupia się na technicznych aspektach podłączenia radia w Hyundai Pony, dostępności schematów i adapterów do kostek.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA