logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Beamz Hestia czy inny laser do 1000 zł – który model wybrać na start?

Flavour 20 Lut 2013 20:43 2382 4
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 11993912
    soundlevels
    Poziom 12  
    Proponuje jeden ale stosunkowo mocny zamiast dwóch. Jakoś mnie nie przekonują lasery z dwoma a co dopiero 4 oknami.
  • REKLAMA
  • #3 12000966
    Flavour
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Ktoś ma inne propozycję.
  • REKLAMA
  • #4 12032394
    DjHijo
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Ja pomimo mojego małego doświadczenia mogę powiedzieć że mam lightmaxx club 400 blue. Tylko że to mój pierwszy laser, który mam dłużej niż jedną imprezę, tak więc tak jak mówiłem, marne doświadczenie.
    Mam go już 5 miesięcy (ok 20 imprez) i nic mu nie jest, działa (heh), ale są to jeszcze chwilę nowości. Zobaczymy jak będzie działał za jakiś czas. Ale jak na razie to jest świetny... Na plenery jest idealny. Ale na salę to już nie za bardzo (ma 400 mw). Nie ustawiam go w ludzi, bo jest za mocny, jakby jakiś gościu pijany się zapatrzył na niego to rano by wstał z bolącą głową i oczami... Ale tak to jest naprawdę świetny. Co najwyżej mógłby być troszkę szybszy.
    I tak właściwie nie wiem czy Ci go polecić... Zależy gdzie grasz... Ja grając na salach troszkę żałuję zakupu z powodu tej mocy - mógłby być jakiś 2-kolorowy w tej samej cenie z mocą 150 mw.
    Spójrz też na starville lase 400B (czy coś takiego) który chyba jest taki sam a tańszy... No to by było tyle z mojego doświadczenia ;)
  • #5 12519965
    Flavour
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Wielkie dzięki za pomoc.
REKLAMA