logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Panasonic,TX-36PF10F,jak zresetować do ustawień fabrycznych?

martinez74 20 Lut 2005 17:17 3520 7
REKLAMA
  • #1 1248625
    martinez74
    Poziom 2  
    Witam
    Problem ten wystąpił już wcześniej,ale niestety nie byłem obecny przy rozwiązaniu.Odbiornik po wyłączeniu rozregulowywuje kolory i przełącza się na tryb av.Pamiętam że poprzednio pomogło wejście do jakiegos menu serwisowego i zresetowanie odbiornika,ale nie pamiętam jak to zrobić.Prosze o pomoc.
    TV PANASONIC TX-36PF10F,Chassis Euro 5-L.
    Dziekuję.
    Mój mail:
    martinez(_at_)adres.pl
  • REKLAMA
  • #2 1250201
    martinez74
    Poziom 2  
    Nikt nie wie czy nikomu się nie chce napisac?
  • REKLAMA
  • #3 1251400
    eurozlacze
    Poziom 12  
    Witam!
    Coś się dzieje ostatnio z tym Forum, mi też nikt nie odpisał na prostą usterkę - chyba nie wiedzą.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 1252847
    martinez74
    Poziom 2  
    Hmm.... zadzwonię do panasonica-serwis może tam pomogą,bo tu chyba nie :(
  • #5 1253092
    eurozlacze
    Poziom 12  
    Witam!
    Tu na pewno nie pomogą, jak napisałem posta jak najbardziej serio w dziale "Ogólne", to przenieśli mi go do działu "Na wesoło" a po mojej delikatnej uwadze, żeby jednak cofnęli swoją decyzję...... SKASOWALI mojego posta zupełnie :)
    Pozdrawiam i proponuję pisemko SERWIS ELEKTRONIKI - trochę dłużej się czeka na odpowiedź ale się ją otrzymuje!!!
    co ta wypowiedź wnosi nowego do tematu? <zdzich42>
  • REKLAMA
  • #7 1253309
    martinez74
    Poziom 2  
    Znalazłem ale punktów brak :(
    czekam na sms i nic :(
  • #8 1255220
    zdzich42
    Poziom 41  
    Ocena: 866
    Punkty juz masz, więc działaj.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada telewizor Panasonic TX-36PF10F z podwoziem Euro 5-L, który po wyłączeniu samoczynnie rozregulowuje kolory i przełącza się na tryb AV. Wcześniej problem ten został rozwiązany poprzez wejście do menu serwisowego i wykonanie resetu do ustawień fabrycznych, jednak obecnie użytkownik nie pamięta procedury dostępu do tego menu. W dyskusji pojawiły się sugestie, że na forum brak jest szczegółowych instrukcji, a pomoc można uzyskać kontaktując się bezpośrednio z serwisem Panasonic. Jeden z uczestników wskazał na istnienie wcześniejszych wpisów dotyczących trybów serwisowych dla podobnych modeli, jednak nie podano dokładnych kroków resetu dla wersji z oznaczeniem "L" podwozia. Użytkownik potwierdził znalezienie informacji, ale bez szczegółowych punktów do wykonania resetu. Ostatecznie zasugerowano, że po uzyskaniu odpowiednich uprawnień (punktów) w serwisie lub forum można kontynuować procedurę resetu.
REKLAMA