logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dostosować napisy do 34 znaków w DK Digital DVD-915?

RafCio81 02 Mar 2005 01:34 1319 2
REKLAMA
  • #1 1278567
    RafCio81
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Podziekowania dla djlj24 :)) za umieszczony firmware do w/w sprzetu. Polska czcionka wygląda cudnie !!!!

Mam pytanie, gdy oglądam film na kompie napisy są Ok, ale jak chce oglądać je na sprzęciku to niektóre wyrazy są obcinane domyślam się ze długość napisu niemoże przekroczyć 34 znaków w linii, wiec jak mam zrobić napisy by podczas oglądania filmu nie były one ucięte?? Czy jest jakiś program, który przekonwertuje mi napisy tak by nie zajmowały więcej niż 34 znaki w linii.

PS. Co do tych znaków to nie wiem czy dokładnie 34:)) Jeśli ktoś coś wie na ten temat proszę o odpowiedź: kuras_81(_at_)wp.pl lub na forum.

Dzięki i do usłyszenia :)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1279214
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1320
    Polski soft nie ja zrobiłem. A co do literek to ściągnij sobie edytor tekstów do divixów i zrób podział aby było max 32 znaki (takie jest ograniczenie). Nie pamietam w tej chwili nazwy ale jest dobry darmowy edytor tekstów.
  • #3 1281485
    RafCio81
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    ok dziekuje mysle ze sie z tym jakos uporam :)) Pozdrawiam i zycze szczescia for all
REKLAMA