logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukiwana stara gra o budowie mostów z limitem budżetu 4500

bartas1503 02 Mar 2005 17:19 21030 12
REKLAMA
  • #1 1280051
    bartas1503
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 6
    Kiedys mialem taka gre w ktorej budowalo sie mosty... W grze bylo postawione zadanie zeby zbudowac most za 4500 i nie mozna bylo przekroczyc tej sumy... Nie wiem co jeszcze wam napisac zebyscie mnie wrzocili na trop ale bylo to cos w stylu laczenia kropek i jak juz sie niby chcialo zobaczyc czy most wytrzyma to klikalo sie i lokomotywa po nim przejerzdrzala mozna jeszcze bylo wlaczyc podglad gdzie jest najwiekszy nacisk na moscie i zeby to umocnic
    Pamietam tez ze gra miescila sie na 2 albo 1 dyskietce wiec
    PROSZE powiedziec jak ta gra sie nazywa albo dac linka do tej gry
    Z gory dzieki
  • REKLAMA
  • #2 1280077
    Electronic0
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    Tu powinni ci pomóc
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 1280216
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 169
    kiedys Bridge Builder, potem Pontifex 1 i 2, najnowsza: Bridge It
  • #5 1286303
    <Kirk>
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    bardzo prosze: pontifex. masz tu go spakowanego
    Załączniki:
    • Bridge Builder 2 - Pontifex [1,06 MB].rar (922.41 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 1287500
    GrS_84pl
    Poziom 12  
    Ja mam brige construction set 1.30
    Zmiany w stosunku do pontifexa to przede wszystkim grafika na lepszym poziomie. Jeżdżące samochody, oprócz ciuchci :D (mosty drogowe)
    budowa mostów zwodzonych, wiszących. Kupa bajerów.
    Jak chcesz napiisz mi wiadomość z adresem twojej krzynki. Podziele go i wysle.
    Zajmuje prawie 11MB (po rozpakowaniu 78MB!!!!)
  • #7 1290117
    Sady
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 373
    Bridge It Version RiP. Ma troche większe wymagania niż jej poprzednicy (GeForce 4 przynajmniej), ale za to więcej funkcji i lepszą grafikę.
    Link do gierki:
    ... tutaj był link emule ...
    Miłego zassysania.

Moderowany przez jankolo:

Nic mi nie widomo aby gra ta była darmowa. http://www.chroniclogic.com/index.htm?bridgeit.htm . Link usuwam z Forum

• REKLAMA
  • #8 1311195
    Bosak
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    Mam problem z budową mostu w Bridge Construction Set. Mapa 2-Srednia, Poziom 7. Czy ktoś wie jak zbudować ten most?
  • #9 1334316
    iri33
    Poziom 11  
    witam,czy moglby ktos podac link do sciagniecia pelnej wersji brige construction set 1.30 ,lub wyslac na maila .
    iri33(_at_)wp.pl
  • #10 1337598
    iri33
    Poziom 11  
    dziękuje za pliki,podoba mi się ta inżynieria mostowa...
  • #11 1339263
    kruczi
    Poziom 17  
    Ocena: 22
    GrS_84pl napisał:
    Ja mam brige construction set 1.30
    Zmiany w stosunku do pontifexa to przede wszystkim grafika na lepszym poziomie. Jeżdżące samochody, oprócz ciuchci :D (mosty drogowe)
    budowa mostów zwodzonych, wiszących. Kupa bajerów.
    Jak chcesz napiisz mi wiadomość z adresem twojej krzynki. Podziele go i wysle.
    Zajmuje prawie 11MB (po rozpakowaniu 78MB!!!!)

jesli możesz to podeślij mi tą gierke

kruczi(_at_)poczta.onet.pl
  • #13 2924036
    PL_Marco
    Poziom 15  
    Ocena: 10
    Podepne się do tematu, lecz z trochę innym pytaniem, grałem oczywiście w poprzednie wszystkie części tej gry i został mi tylko Bridge It (najnowsza część), ale tu się zaczyna poważny problem mianowicie ta gra nie śmiga na kartach ATI :cry: Szukałem juz trochę po necie lecz nic co by mi pomogło nie znalazłem. Czy ktoś z was rozwiązał ten problem?

PS. A gierka super :D

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano starej gry komputerowej o tematyce budowy mostów z limitem budżetu 4500, w której gracz łączył punkty, by stworzyć konstrukcję, a następnie testował jej wytrzymałość przejazdem lokomotywy. Gra umożliwiała podgląd naprężeń na moście i wzmacnianie najbardziej obciążonych elementów. Wskazano, że gra mogła mieścić się na jednej lub dwóch dyskietkach. W odpowiedziach zaproponowano tytuły takie jak Pontifex (w tym starsze wersje), Bridge Builder, Bridge Construction Set 1.30 oraz Bridge It jako najnowszą odsłonę serii. Bridge Construction Set oferuje zaawansowaną grafikę, różne typy mostów (zwodzone, wiszące) oraz ruchome pojazdy, w tym samochody i pociągi. Udostępniono linki do pobrania wersji 1.30 oraz informacje o wymaganiach sprzętowych nowszych wersji, np. Bridge It wymaga karty graficznej GeForce 4 lub lepszej, a ma problemy z kompatybilnością na kartach ATI. Dyskutowano także o problemach z budową mostów na konkretnych mapach w Bridge Construction Set.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA