logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dekoder DvB-T - co kupić. Tania ale dobre. Opinie użytkowników.

Zmorexus 06 Cze 2013 18:48 1626 5
REKLAMA
  • #1 12389731
    Zmorexus
    Poziom 2  
    Witajcie najpierw. Ale do rzeczy. Chcę sobie kupić jakiś niedrogi dekoder, ten DvB-T, do starego TV. Znalazłem na allegro za 19 zł taki... Dobra, to żarty, nie kupiłbym takiego czegoś, ale prawdą jest to, że jest taki za 19. Teraz pytanie do Was: możecie dać mi jakieś linki do Allegro/tablica.pl z owymi dekoderami? Ja się mało na tym znam, więc nawet nie szukam tak głębiej.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 12389771
    jacekko0
    Poziom 31  
    Ocena: 246
    Proponuję Ferguson T65 lub T65 mini bezpośrednio do gniazda scart.
  • REKLAMA
  • #3 12390264
    Zmorexus
    Poziom 2  
    Więc... Ja mam najwyraźniej jeszcze starszy telewizor, bo mam tylko wejście na antenę i 2 czy 3 te kolorowe do DVD, Video itp.
  • REKLAMA
  • #4 12390354
    VooVoo
    Poziom 34  
    Ocena: 266
    Zmorexus napisał:
    Więc... Ja mam najwyraźniej jeszcze starszy telewizor, bo mam tylko wejście na antenę i 2 czy 3 te kolorowe do DVD, Video itp.
    Możliwe, że masz złącza RCA (wideo, audio prawy i lewy), więc potrzebujesz dekoder z wyjściem euro (scart) a do tego kabel euro-rca (euro-chinch).
  • REKLAMA
  • #5 12390469
    Zmorexus
    Poziom 2  
    A czy takie coś będzie trudne w zdobyciu? I jeszcze pytanie, czy taki dekoder kupić lepiej w internecie czy w sklepie?
  • #6 12390499
    VooVoo
    Poziom 34  
    Ocena: 266
    Zmorexus napisał:
    A czy takie coś będzie trudne w zdobyciu? I jeszcze pytanie, czy taki dekoder kupić lepiej w internecie czy w sklepie?
    Nie powinno, jeśli jesteś manualny, zawsze możesz sobie taki kabelek zmajstrować sam. Dekoder kup tam, gdzie ew. w razie jego padu, będziesz mógł go reklamować - sam wybierz.
REKLAMA