Witam serdecznie. Tak jak w temacie posiadam wirusa, który zamyka mi antywirusa (ESET NOD 32 Antyvirus 6) przy próbie jego uruchomienia. Zauważyłem też od razu, że komputer zaczął strasznie wolno chodzić i się przymulał. Nie wiem jak jest z stronami o tematyce antywirusowej jak to było w innych przypadkach, ponieważ prawie od razu odłączyłem przewód od internetu.
Przestudiowałem parę podobnych tematów i postanowiłem założyć nowy, bo wiem z doświadczenia, że przyczyn tego może być dużo. Tak więc proszę o pomoc i odpowiedź na pytania:
- Czy mogę normalnie korzystać z internetu? (obawa o ważne dane na komputerze jak i wcześniejsze wpisywane dane),
-W jaki sposób to wyleczyć?
Proszę pisać jakie dane, skany, informacje itp mam podesłać. Uczynię to od razu po powrocie ze szkoły.
Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc
Przestudiowałem parę podobnych tematów i postanowiłem założyć nowy, bo wiem z doświadczenia, że przyczyn tego może być dużo. Tak więc proszę o pomoc i odpowiedź na pytania:
- Czy mogę normalnie korzystać z internetu? (obawa o ważne dane na komputerze jak i wcześniejsze wpisywane dane),
-W jaki sposób to wyleczyć?
Proszę pisać jakie dane, skany, informacje itp mam podesłać. Uczynię to od razu po powrocie ze szkoły.
Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc