logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

System Windows - brak dysku, błąd wyskakujący co 15s

buli.92 11 Cze 2013 14:58 2781 8
REKLAMA
  • #1 12405707
    buli.92
    Poziom 9  
    Witam. Pojawił się kolejny już w moim komputerze poważny problem. Dziś gdy odpaliłem komputer, co 15 sekund wyskakuje mi komunikat:

System Windows - brak dysku, błąd wyskakujący co 15s

Na innych forach zauważyłem, że chodzi o jakieś Sality wirusy. Ściągnąłem Salitykillera i teraz wykonuje chyba skan. Wątpię, aby to coś pomogło, ale czy macie może pomysły na to, bym nie miał tego błędu?
  • REKLAMA
  • #3 12406970
    buli.92
    Poziom 9  
    Zanim zacznę skan tym programem co podałeś link do niego, pojawił się kolejny problem - gdy klikam na dysk C, wyskakuje komunikat Caption - Hello World!!! Kompletnie nie wiem co się dzieje i w sumie zaczynam się bać :/
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #7 12410612
    buli.92
    Poziom 9  
    Po skanie Salitykillerem i Malwarebytes, problemy zniknęły dziekuję, choć coś czuję, że to nie koniec problemów z tymi wirusami sality

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z komputerem, w którym co 15 sekund pojawia się komunikat o błędzie, co może być związane z wirusami Sality. Po zainstalowaniu Salitykillera i Malwarebytes, problemy częściowo ustąpiły, jednak użytkownik obawia się, że to nie koniec. W odpowiedziach sugerowane są dodatkowe skanery, takie jak OTL, AVG oraz Dr.WEB CureIt, aby zdiagnozować i usunąć potencjalne infekcje.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA