logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NIE CHCE SIE WLACZYC I NIC NIE REAGUJE (goldstar cf-28c26x)

w-a-d-i 03 Mar 2005 22:28 1368 1
REKLAMA
  • #1 1284023
    w-a-d-i
    Poziom 11  
    Witam,
    mam problem z TV. Mam TV Goldstar model: CF-28C26X i... no wlasnie i nic. Kiedy wlaczam go do napiecia sieciowego (230V) to wlacza mi sie czerwona dioda i miga co jakis czas (nie czesto tylko tak co jakis czas) no i ni to z pilota go wlaczyc ni z panelu) moze to trzeba cos nacisnac jakis specjalny guzik czy cos nie mam pojecia. Moze macie jakies sugestie albo moze ktos mial podobny problem i wie jak go rozwiazac. A i tak na marginesie to prosilbym o wyjasnienie tak troche prostrzym jezykiem niz wy sie tu na ogol poslugujecie bo ja dopiero cos tam mozna powiedziec raczkuje w tym temacie wiec jak bym zadawal czasem banalne pytanka to sie nie dziwdzie. A odpowiedzi najlepiej piszcie duzo bo strasznie potrzebuje ten telewizor a nie chce go na pierwszy ogien dawac do serwisu bo wiadomo... (wcisna mi gorsza czesc za kase ze szkoda gadac)
    Z gory dzieki za wszstkie ospowiedzi.

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 1284399
    Bartek_Wosik
    Poziom 27  
    Ocena: 42
    Spróboj na poczatek dokonac jakis pomiarow w obrębie zasilacza. Posprawdzaj kondensaroty elektrolityczne. Często to one sa powodem wielu usterek.
REKLAMA