Witam. Mój gtx 480 miał krzywa powierzchnię na chipie graficznym przez co slabo oddawal cieplo a wrecz wcale go nie oddawal. Postanowilem wyszlifowac ta blaszkę do rownosci. Przykleilem papier scierny do malego lusterka i po 3 godzinach zabawy powierzchnia była rowna. Niestety po zalozeniu chłodzenia i wlaczeniu komputera wyswietlily sie paski na monitorze a komputer resetowal sie przy kazdej probie wyswietlenia pulpitu. Stwierdzilem ze nic innego jak serwis nie ratuje. Udalem sie do serwisu w Poznaniu na ulicy Dąbrowskiego. Tam powiedzieli mi ze pewnie pod wplywem nacisku uszkodzilem jakies tam kulki czy cos i ze konieczny jest reballing. Niestety trzymali kartę tydzien po czym zadzwonilem i dowiedzialem sie ze nie udalo im się karty naprawić. Myślę po prostu że nie do końca sobie poradzili z zadaniem bo przed proba szlifowania oprocz tego ze chlodzenie nie odbieralo ciepla to wszystko bylo ok. Czy moglibyscie polecic konkretny serwis w Poznaniu gdzie wskrzeszą moją kartę ? Pilnie potrzebuje komputera. Bardzo proszę o odpowiedzi...pisze z telefonu wiec przepraszam za niektóre braki polskich znaków.