Mógłby mi ktoś złożyć dobry komputer do 700 zł żeby mi gry dobrze chodziły typu league of legends Prosze ;dd
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamRezuu napisał:Ja chce coś takiego nie drogiego a do gier i do internetu było dobre tak gdzieś 700-800 ?
ma398 napisał:_haker1_ :"Za 1000zl mozna miec bez wiekszego problemu uzywana platforme na PII 955 + Hd5770/6770 z sensowna plyta, zasilaczem i pierdolami. Pozwoli to na bezproblemowa gre nawet w nowsze tytuly (oczywscie bez szalenstw z rozdzielczoscia i detalami ultra). "
Właśnie o to mi chodziło, a zostałem z gnojony przez użytkownika Lord_Krectisga, który jak widać nie ma zielonego pojęcia o PC-tach
Lord_Krecitsqa napisał:ma398 napisał:_haker1_ :"Za 1000zl mozna miec bez wiekszego problemu uzywana platforme na PII 955 + Hd5770/6770 z sensowna plyta, zasilaczem i pierdolami. Pozwoli to na bezproblemowa gre nawet w nowsze tytuly (oczywscie bez szalenstw z rozdzielczoscia i detalami ultra). "
Właśnie o to mi chodziło, a zostałem z gnojony przez użytkownika Lord_Krectisga, który jak widać nie ma zielonego pojęcia o PC-tach
Kolego nie bierz tego aż tak do siebie.
"zgnojony" to zbyt mocne słowo.
Pisałem że jestem bardzo ciekaw. I widać że można.
kozak69 napisał:ale jemu taki sprzęt nie jest aż potrzebny do LOLa
za 700zł też coś by znalazł
kozak69 napisał:Tak masz rację z tym że autor określił ze to 700 zł i więcęj raczej nie ma.
Do LOLa wystarczyłby mu nawet takie coś http://allegro.pl/siemens-desktop-e5625-x2-2300-3gb-160-dvdrw-vb-xp-i3349765989.html i jeszcze miałby dużo w kieszeni np na jakąś inne wydajniejszą kartę graficzną
Rezuu napisał:Ja chce coś takiego nie drogiego a do gier i do internetu było dobre tak gdzieś 700-800 ?