Witam wszystkich.
Chciałbym zapoznać było nie było bardziej doświadczonych w operowaniu php z moim problemem. Otóż w przeważającej większości wszędzie gdzie nie spojrzeć schemat menu jest tylko w postaci poziomej belki na górze strony która po rozwinięciu przesłania diva oraz to co jest wyświetlane. I stąd też wynika moje pytanie. Jak podincludować do div id="maincontent" tak skonstruowane (na zasadzie <ul> <li>) pionowe menu (widok po rozwinięciu):
-------------------------
Temat 1 - (click - rozwija się na)
zadanie1 - link
zadanie2 - (click - rozwija się na na)
zadanie2.1 - link
zadanie2.2 - link
zadanie3 - link
---------------------
Temat 2 - (click - rozwija się na)
zadanie 1- link
zadanie 2 - (click - rozwija się na)
zadanie 2.1 - link
zadanie 2.2 - link
zadanie 3 - link
zadanie4 - link
----------------
Temat 3 - (click - rozwija się na)
zadanie1 - link
zadanie2 - (click - rozwija się na)
zadanie2.1 - link
zadanie2.2 - link
zadanie2.3 - link
zadanie3- link
Temat ... - (click - rozwija się na)
zadanie1 - link
.......
-----------------------
według takiego [ div id="Left" || div id="maincontent" || div id="right" ] rozmieszczenia div-ów.
Do rozwijania menu użyłem skryptu ddaccordion.js, natomiast odnośniki: Temat1, Temat 2 i Temat 3 są normalnie "zwinięte" a rozwijają się dopiero po kliknięciu.
Zależy mi na przykładowym rozwiązaniu i kodzie do linkowania. Może być w jQuery lub php.
Chciałbym zapoznać było nie było bardziej doświadczonych w operowaniu php z moim problemem. Otóż w przeważającej większości wszędzie gdzie nie spojrzeć schemat menu jest tylko w postaci poziomej belki na górze strony która po rozwinięciu przesłania diva oraz to co jest wyświetlane. I stąd też wynika moje pytanie. Jak podincludować do div id="maincontent" tak skonstruowane (na zasadzie <ul> <li>) pionowe menu (widok po rozwinięciu):
-------------------------
Temat 1 - (click - rozwija się na)
zadanie1 - link
zadanie2 - (click - rozwija się na na)
zadanie2.1 - link
zadanie2.2 - link
zadanie3 - link
---------------------
Temat 2 - (click - rozwija się na)
zadanie 1- link
zadanie 2 - (click - rozwija się na)
zadanie 2.1 - link
zadanie 2.2 - link
zadanie 3 - link
zadanie4 - link
----------------
Temat 3 - (click - rozwija się na)
zadanie1 - link
zadanie2 - (click - rozwija się na)
zadanie2.1 - link
zadanie2.2 - link
zadanie2.3 - link
zadanie3- link
Temat ... - (click - rozwija się na)
zadanie1 - link
.......
-----------------------
według takiego [ div id="Left" || div id="maincontent" || div id="right" ] rozmieszczenia div-ów.
Do rozwijania menu użyłem skryptu ddaccordion.js, natomiast odnośniki: Temat1, Temat 2 i Temat 3 są normalnie "zwinięte" a rozwijają się dopiero po kliknięciu.
Zależy mi na przykładowym rozwiązaniu i kodzie do linkowania. Może być w jQuery lub php.