logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wiwa HD 50MC - Dekoder w pętli restartu, jak naprawić w domu?

pompek23 08 Sie 2013 11:53 3924 2
REKLAMA
  • #1 12606764
    pompek23
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Witam serdecznie posiadam dekoder wiwa HD 50 MC. Po włączeniu dekodera pojawia się napis wiwa i się wyłącz i włącz z powrotem do napisu wiwa i tak w kółko.
    Mam pytanie czy jest jakaś opcja naprawienia tego w domu, bo serwis trzyma je 30 dni roboczych. Już jeden do nich wysłałem i w gwarancji napisali "Wymiana flash.s.
    test pełny ok" Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje.

Zgodnie z regulaminem naszego forum należy dbać o szacunek dla języka polskiego w swoich wypowiedziach. Przypominam również o punkcie 3.3 regulaminu. /Olek II/
  • REKLAMA
  • #2 12606956
    egon42
    Poziom 37  
    Ocena: 825
    A potrafisz wymienić taki flesh masz odpowiedni programator potrafisz wyjąć układ pewnie GBA postawić kulki i przylutować od nowa już poprawnie zaprogramowany bo jak tuner nie uruchamia się całkiem to inaczej tego nie zrobisz?.
    pompek23 napisał:
    bo serwis trzyma je 30 dni roboczych.
    Bo serwis ma pewnie pełno roboty ludzie nakupowali tego a teraz wszystko się sypie na potęgę sam mam w swojej firmie co 2 dzień telefon w sprawie tego tunera ale już mi się tego nie chce naprawiać bo nigdy nie wiadomo jak to długo podziała.
REKLAMA