logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brother DCP-7065DN - Drukuje dwa razy ten sam tekst na kartce z przesunięciem

dacula 02 Wrz 2013 12:11 2568 3
REKLAMA
  • #1 12694389
    dacula
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Od jakiegoś czasu drukarka zaczęła zadrukowywać stronę podwójnie, raz poprawnie i kawałek niżej około 5 cm niżej jeszcze raz tylko już znaczniej jaśniej, powstaje taki jakby efekt cienia. Wymieniłem toner, bo myślałem, że to z nim jest jakiś problem, ale niestety nie pomogło. W załączniku wrzucam fotkę, która obrazuje problem, orientuje się może ktoś co może być tego przyczyną?

Brother DCP-7065DN - Drukuje dwa razy ten sam tekst na kartce z przesunięciem
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 12694979
    lawus
    Poziom 12  
    Mam taki sam problem jak kolega powyżej , ale u mnie tak drukuje na nowym tonerze zamienniku, na oryginalnym jest ok , drukarka wydrukowała od nowości około 3000 stron .jak wyjmę oryginalny toner i włożę zamienni 1 stronę wydrukuje dobrze a resztę tak samo jak u kolegi .moja drukarka to BROTHER DCP-7070DW
  • #4 12694991
    Sir Charles
    Poziom 27  
    Ocena: 64
    lawus napisał:
    Mam taki sam problem jak kolega powyżej , ale u mnie tak drukuje na nowym tonerze zamienniku, na oryginalnym jest ok , drukarka wydrukowała od nowości około 3000 stron .jak wyjmę oryginalny toner i włożę zamienni 1 stronę wydrukuje dobrze a resztę tak samo jak u kolegi .moja drukarka to BROTHER DCP-7070DW

A więc oddaj nowy toner zamiennik do sprzedawcy,zażądaj wymiany na wolny od wad lub zwrotu gotówki.
REKLAMA