Witam. Mam zamiar kupić Yamahę DT 125 za 5tyś. Remont niedawno był robiony ( ogólnie ma przejechane 21tyś km, a po remoncie 3tyś).DT-tka jest z 2003 roku. Nowe części:
-Tłok wossner
-Łożyska kół przód i tył
-Tłumik seria prócz końcówki bo jest od RX 125 (lepsze brzmienie)
-Filtr powietrza Twin Air
-Kierownica renthala
-Łożysko korby wossner
-Łożyska wału oryginalne japońskie
Ziomek wysyłał mi zdjęcia tej yamaszki, zdjęcie silnika jak był w kartonie ( po powrocie z serwisu, bo był remont).
Jedyna wada to to, że ziomek miał wypadek. Samochód go w bok trzasnął. Lagi przednie proste. Jedynie rama była wymieniana ( niestety została założona rama bez papierów) i tutaj zadam Wam pytanie. Czy można by było normalnie robić przegląd i zarejestrować tą yamahę ? Przegląd jest ważny jeszcze około pół roku. Yamaha jest zarejestrowana na starą ramę. Czy nie będzie żadnych problemów z tym, że mam inną ramę ? Zamieszczam link:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany , tutaj są filmiki, na których jest pokazana właśnie ta yamaszka. Opłaca się ją kupić czy może poszukać innej ?
BTW. Jeśli napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie.
-Tłok wossner
-Łożyska kół przód i tył
-Tłumik seria prócz końcówki bo jest od RX 125 (lepsze brzmienie)
-Filtr powietrza Twin Air
-Kierownica renthala
-Łożysko korby wossner
-Łożyska wału oryginalne japońskie
Ziomek wysyłał mi zdjęcia tej yamaszki, zdjęcie silnika jak był w kartonie ( po powrocie z serwisu, bo był remont).
Jedyna wada to to, że ziomek miał wypadek. Samochód go w bok trzasnął. Lagi przednie proste. Jedynie rama była wymieniana ( niestety została założona rama bez papierów) i tutaj zadam Wam pytanie. Czy można by było normalnie robić przegląd i zarejestrować tą yamahę ? Przegląd jest ważny jeszcze około pół roku. Yamaha jest zarejestrowana na starą ramę. Czy nie będzie żadnych problemów z tym, że mam inną ramę ? Zamieszczam link:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany , tutaj są filmiki, na których jest pokazana właśnie ta yamaszka. Opłaca się ją kupić czy może poszukać innej ?
BTW. Jeśli napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie.