logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

MONITOR AUDIO - zestaw głośn. kina domowego. BX6/BxFx/BXW10/BX center

OLO75 10 Wrz 2013 19:48 1422 0
REKLAMA
  • #1 12721565
    OLO75
    Poziom 10  
    Mam do sprzedania zestaw głośników kina domowego firmy Monitor Audio w kolorze czarnym (takim jak przedstawiają zdjęcia).
    Zestaw zakupiony został w zeszłym roku w czerwcu w sklepie muzycznym Nautilus w Krakowie i jest objęty 5 letnią gwarancję producenta.
    Kolumny są w stanie idealnym bez żadnych śladów użytkowania.
    Posiadam oryginalne opakowania, rachunki i karty gwarancyjne.
    W cenie jest kompletne profesjonalne okablowanie wystarczające na montaż w pomieszczeniu ok. 20 m2.
    Istnieje możliwość odsłuchu na życzenie.
    Cena 7 000 zł (do niewielkiej negocjacji)

Jako jednostkę sterującą do zestawu mogę dołączyć amplituner firmy YAMAHA RX V-671 z 3-letnią gwarancją zakupionym w tym samym czasie co komplet głośników.
    Amplituner jest również w stanie idealnym bez śladów użytkowania, a więc bez najmniejszej nawet ryski.
    Cena 1600 zł.

Sprzęt gra idealnie. Sprawdza się w słuchaniu muzyki i również w kinie domowym.
    Sprzedaje ponieważ mam ciągłe problemy na linii Monitor Audio - sąsiedzi. Z tego też powodu komplet zestawu był od samego początku mało wykorzystywany.
    Załączniki:
    • MONITOR AUDIO - zestaw głośn. kina domowego. BX6/BxFx/BXW10/BX center Komplet.JPG (54.49 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA