Mam do sprzedania zestaw głośników kina domowego firmy Monitor Audio w kolorze czarnym (takim jak przedstawiają zdjęcia).
Zestaw zakupiony został w zeszłym roku w czerwcu w sklepie muzycznym Nautilus w Krakowie i jest objęty 5 letnią gwarancję producenta.
Kolumny są w stanie idealnym bez żadnych śladów użytkowania.
Posiadam oryginalne opakowania, rachunki i karty gwarancyjne.
W cenie jest kompletne profesjonalne okablowanie wystarczające na montaż w pomieszczeniu ok. 20 m2.
Istnieje możliwość odsłuchu na życzenie.
Cena 7 000 zł (do niewielkiej negocjacji)
Jako jednostkę sterującą do zestawu mogę dołączyć amplituner firmy YAMAHA RX V-671 z 3-letnią gwarancją zakupionym w tym samym czasie co komplet głośników.
Amplituner jest również w stanie idealnym bez śladów użytkowania, a więc bez najmniejszej nawet ryski.
Cena 1600 zł.
Sprzęt gra idealnie. Sprawdza się w słuchaniu muzyki i również w kinie domowym.
Sprzedaje ponieważ mam ciągłe problemy na linii Monitor Audio - sąsiedzi. Z tego też powodu komplet zestawu był od samego początku mało wykorzystywany.
Zestaw zakupiony został w zeszłym roku w czerwcu w sklepie muzycznym Nautilus w Krakowie i jest objęty 5 letnią gwarancję producenta.
Kolumny są w stanie idealnym bez żadnych śladów użytkowania.
Posiadam oryginalne opakowania, rachunki i karty gwarancyjne.
W cenie jest kompletne profesjonalne okablowanie wystarczające na montaż w pomieszczeniu ok. 20 m2.
Istnieje możliwość odsłuchu na życzenie.
Cena 7 000 zł (do niewielkiej negocjacji)
Jako jednostkę sterującą do zestawu mogę dołączyć amplituner firmy YAMAHA RX V-671 z 3-letnią gwarancją zakupionym w tym samym czasie co komplet głośników.
Amplituner jest również w stanie idealnym bez śladów użytkowania, a więc bez najmniejszej nawet ryski.
Cena 1600 zł.
Sprzęt gra idealnie. Sprawdza się w słuchaniu muzyki i również w kinie domowym.
Sprzedaje ponieważ mam ciągłe problemy na linii Monitor Audio - sąsiedzi. Z tego też powodu komplet zestawu był od samego początku mało wykorzystywany.