Na samym początku przepraszam że zakładam temat w niewłaściwej zakładce, ale jestem nowy i nie bardzo się tutaj orjentuje, a potrzebuje pomocy jak najszybciej:)
Od jakiegoś czasu avast krzyczy mi że wykrył wirusa, usunąłem go - ale avast twierdzi że nadal jest. Wyskakuje co jakiś czas że znaleziono reklamiarza(czy jak tam mu jest -sorry nie pamiętam dokładnie)
Jeszcze dałem skanowanie spybotem, nie wiem co wykrył bo to nie ja tego pilnowałem tylko inny domownik który dał naprawianie i tyle:) tak więc nie wiem, w każdym razie avast mi nadal wrzeszczy że wykrył.
Wkurzyłem się i zeskanowałem HiJackThis'em i wyskoczyły mi jakieś logi czy cóś innego:) nie znam się na tym więc proszę kogoś kto się zna o pomoc:)
załącznik oczywiście na dole, w rar'ze:)
Od jakiegoś czasu avast krzyczy mi że wykrył wirusa, usunąłem go - ale avast twierdzi że nadal jest. Wyskakuje co jakiś czas że znaleziono reklamiarza(czy jak tam mu jest -sorry nie pamiętam dokładnie)
Wkurzyłem się i zeskanowałem HiJackThis'em i wyskoczyły mi jakieś logi czy cóś innego:) nie znam się na tym więc proszę kogoś kto się zna o pomoc:)
załącznik oczywiście na dole, w rar'ze:)