Witam. Mam zamiar kupic wzmacniacz i kolumny. Wzmacniacz do 400 zl i kolumny typu diora polaris (120/180/200) do 400 zl.
Z moich typów:
Denon pma 860-450zl
Cambridge audio a500-400zl może ciut taniej
Jest szansa na cambridge a500 + p500 Tylko nie wiem w jakiej cenie
Interesuje mnie ciepłe brzmienie z mięsistym basem z przodu bez dudnienia. Co zagra lepiej ?
Pokój 14 m^2. Muzyka dość zróżnicowana rap,rock,orchestra,klasyka
Przy okazji sprawa najważniejsza. Posiadam dwie kolumny tylko że nie wiem co to wogóle jest i czy do jednego z tych dwóch wzmacniaczy bedą pasować. Zdjęcia niżej. Prosze kogoś doświadczonego o opinie na ich temat. Może warto je sprzedać ewentualnie zatrzymam je i będą służyły w domu. Ważą 12,5 kg sztuka.
Głośniki wysokotonowy i średnio mają po 8 ohm niskotonowe mają 6 ohm. Firma lager.
Z moich typów:
Denon pma 860-450zl
Cambridge audio a500-400zl może ciut taniej
Jest szansa na cambridge a500 + p500 Tylko nie wiem w jakiej cenie
Interesuje mnie ciepłe brzmienie z mięsistym basem z przodu bez dudnienia. Co zagra lepiej ?
Pokój 14 m^2. Muzyka dość zróżnicowana rap,rock,orchestra,klasyka
Przy okazji sprawa najważniejsza. Posiadam dwie kolumny tylko że nie wiem co to wogóle jest i czy do jednego z tych dwóch wzmacniaczy bedą pasować. Zdjęcia niżej. Prosze kogoś doświadczonego o opinie na ich temat. Może warto je sprzedać ewentualnie zatrzymam je i będą służyły w domu. Ważą 12,5 kg sztuka.
Głośniki wysokotonowy i średnio mają po 8 ohm niskotonowe mają 6 ohm. Firma lager.