Co cię dokładnie interesuje? Naprawiam takie samochody i stanowczo odradzam ci samodzielne zabawy bez sporej wiedzy i doświadczenia w tej dziedzinie. Co do schematów z instrukcji obsługi zawierają sporo błędów i zwykle są od innej wersji samochodu. Mój email: marekms(_at_)onet.poczta.pl
ja mam swoj warszta i chlopaki pomiesiali w magnumce !! z instalacja to byly problemyu z ogranicznikiem kompem i tacho wiec ci odradzam mam ksiazke ze schamatami daj model to ci zaraz xero zrobie !
✨ Poszukiwane są schematy elektryczne do ciągnika siodłowego Renault Magnum z 1995 roku. W dyskusji pojawiła się propozycja wykonania kserokopii polskiej instrukcji ze schematami oraz sugestie, że schematy z instrukcji obsługi mogą zawierać błędy lub dotyczyć innych wersji pojazdu. Zwrócono uwagę na problemy z instalacją elektryczną, w tym z ogranicznikiem, komputerem i tachografem. Zaleca się posiadanie odpowiedniej wiedzy i doświadczenia przed samodzielną naprawą. Wskazano również na możliwość udostępnienia schematów po podaniu dokładnego modelu. W dalszej części dyskusji pojawiły się także poszukiwania schematów elektryki oraz schemat skrzyni biegów Renault Magnum Mack wraz z informacją o wymianie tarczy. Wygenerowane przez model językowy.