logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Office 2007 - jak znaleźć klucz produktu

mmmaras 30 Lis 2013 13:08 66042 7
REKLAMA
  • #1 13008766
    mmmaras
    Poziom 11  
    Ocena: 36
    witam,

mam laptopa Sony Vaio model PCG-3A1M (VGN-FZ31M) z systemem Windows Vista Home Premium OEMAct. Od roku 2006 nie był robiony format i system ledwo zipie..
    Aby komputer postawić na nogi, muszę przywrócić go do ustawień fabrycznych. W związku z tym wszelkie później zainstalowane programy zostaną usunięte.

Aby właściciel laptopa miał nadal legalną wersję Office'a muszę wydobyć jakoś klucz produktu. Na laptopie został poprawnie zainstalowany i AKTYWOWANY pakiet Microsoft Office 2007 w wersji dla użytkowników domowych. Klucz jest mi potrzebny do ściągnięcia płyty instalacyjnej ze strony Microsoftu.

Jakieś pomysły gdzie to może być?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 13008799
    mati211p
    Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 1130
    Spróbuj użyć Win Key Finder.
  • REKLAMA
  • #4 13008849
    mmmaras
    Poziom 11  
    Dzięki za szybką odpowiedź. Ten program znam i mam małe zastrzeżenia co do niego. Mianowicie w przypadku znalezienia klucza systemu - program wyrzuca klucz przetworzony - PO aktywacji Windowsa, a nie klucz z naklejki. Kluczem pokazanym w programie nie aktywuję Windowsa. Boję się, że to samo będzie w przypadku klucza do Office'a, dlatego szukam innego rozwiązania niż Win Key Finder.

Edit:
    https://sites.google.com/site/cakirbey/softkeyrevealer -> daje taki sam rezultat jak Win Key Finder. Może ktoś jeszcze ma inny pomysł?
  • REKLAMA
  • #5 13008863
    mati211p
    Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 1130
    Kiedyś miałem wersje Everest Ultimate Edition i on pokazywał wszystkie klucze wszystkich produktów w zakładce Licencje.
  • Pomocny post
    #6 13008884
    SQ9MEM
    Poziom 29  
    Ocena: 279
    Powiem tak - mi softkeyrevealer pokazuje klucz taki jak na pudełku z Officem.
  • #7 13009107
    Dra98
    Moderator - Komputery Serwis
    Ocena: 1067
    Program everest\aida zakładka programy -> licencje wyświetla poprawnie.
    Zresztą widzę, że zostałem uprzedzony.
  • REKLAMA
  • #8 13035505
    mmmaras
    Poziom 11  
    Dzięki wszystkim za odpowiedzi! Jeśli chodzi o Microsoft Office 2007 to powyższe programy do znajdowania kluczy pokazują prawidłowe klucze z pudełek/naklejek. Odnośnie Microsoft Windows - pokazują klucze po aktywacji więc nie można ich użyć do aktywacji Windowsa. Problem uważam za rozwiązany :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik laptopa Sony Vaio model PCG-3A1M (VGN-FZ31M) z systemem Windows Vista Home Premium poszukuje klucza produktu do Microsoft Office 2007, aby móc pobrać płytę instalacyjną po przywróceniu systemu do ustawień fabrycznych. W odpowiedziach zasugerowano kilka programów do odzyskiwania kluczy, w tym Win Key Finder oraz SoftKey Revealer, z których ten ostatni okazał się skuteczny w odnalezieniu klucza do Office 2007. Użytkownik zauważył, że inne programy, takie jak Everest Ultimate Edition, również poprawnie wyświetlają klucze licencyjne. Ostatecznie potwierdzono, że SoftKey Revealer i Everest pokazują prawidłowe klucze z naklejek, podczas gdy Win Key Finder może wyświetlać klucze po aktywacji, co nie jest przydatne do ponownej aktywacji systemu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA