logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Co kupić]Iphone 4s czy Samsung Galaxy s III (a może IV) - Który z nich wybrać?

malina_CK 05 Sty 2014 11:16 1053 0
  • #1 13139124
    malina_CK
    Poziom 9  
    Ocena: 12
    Witam, szukałam na forum tematu, który rozwiałby moje wątpliwości, ale nic konkretnego nie widziałam, dlatego pozwalam sobie założyć nowy temat. Jeśli przez przypadek w złym dziale to przepraszam i proszę o wybaczenie... yy znacz o przeniesienie. :ok:

Stoję przed wyborem telefonu dla siebie, ostatnio rynek sporo się zmieni, nie ma już telefonów - są smartfony. Poza tym nie potrafię racjonalnie wyodrębnić plusów i minusów tych dwóch modeli. Zastanawiam się nad iphone'm 4s albo Samsungiem galaxy s 3 (opcjonalnie IV jeśli fundusze pozwolą) Jak dotąd nie miałam telefonu z androidem, miałam natomiast iphone'a 3gs (32gb) i jako tako system ios jest mi znany. Samsung oferuje się znacznie większy wyświetlacz i oczywiście jest młodszym produktem do tego lepszy procesor i ogólne parametry. Ip to sentyment marki, ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Czytuje się różne opinie na temat użytkowania 4s'a, że bateria słaba, że ios 7 to jakaś tragedia a i sam telefon nawet jak na smartfona jest mocno przestarzały i wersja poprzednia 4g była lepsza, bo wyższy procesor W moim przypadku dochodziłby jailbreake. Więc zdaniem ludzi obytych i doświadczonych - który wybrać? Przedział cenowy podobny. Nie piszcie mi proszę postów typu "Wybierz Xperię, albo HTC" ani "weź samsunga bo ajfon to shit" Oczekuję konkretnych powodów. Pozdrawiam i dziękuję z góry
    Co sądzicie
REKLAMA