logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wypakować (otworzyć) plik z rozszerzeniem CSD

TrevorGTA 19 Sty 2014 17:11 7350 4
REKLAMA
  • #1 13195280
    TrevorGTA
    Poziom 10  
    Pliki znajdują się na oryginalnej płycie z grą, niestety mam za wolny net i nie mogę zainstalować gry przez steam. Nigdzie nie znalazłem odp na to pytanie. Pomożecie :D? Jeśli wybrałem złe forum proszę o skierowanie go w odpowiednie miejsce: )
  • REKLAMA
  • #2 13195313
    rradi
    Poziom 19  
    Ocena: 31
    Skoro masz "oryginalną" płytę z grą, to jaki problem zainstalować?
  • REKLAMA
  • #3 13195325
    Avaxan
    Poziom 9  
    Wydaje mi się, że to steam powinien otwierać pliki, bo ręcznie może być problemem (np. nie pojawi się w bibliotece i steam uzna to za pirata). Zacznijmy od najprostszej rzeczy. Zmień nazwę na plik.rar i spróbuj otworzyć, a następnie rozpakować archiwum.
  • REKLAMA
  • #4 13195548
    TrevorGTA
    Poziom 10  
    Niestety nie da się tak robiłem już tak, bez problemu rozpakowuje pliki pliki sid np dead island niedawno rozpakowałem phoenixem. Csd to wielki problem posiadając oryginalną grę nie można sobie pograć ze względu na słabe łącze internetowe. :|
  • #5 13195638
    Avaxan
    Poziom 9  
    Jest druga opcja. Ściągnij z torrentów witaminkę (bez plików sam instalator, to tylko jakieś 50 mb). Niestety jest to wielkie zażenowanie, że trzeba było ściągnąć grę mając oryginał. Czy taka opcja nie wchodzi w grę?
REKLAMA