Witam
Nie jestem w temacie dlatego się tu zarejestrowałem. Przymierzam się do kupienia słuchawek (nausznych), głównie do słuchania muzyki i piszę tutaj z prośbą w ich doborze. Słyszałem, że Beats by. Dre / Pro (nie mam pojęcia czym się różną Pro od zwykłych) są dobre ale usłyszałem też, że są za bardzo przereklamowane i ich fenomen pochodzi stąd, że zrobił je sam Dr.Dre a szkoda by było wydać dużą kwotę na słuchawki, które mnie nie usatysfakcjonują. Bez słuchawek nie ruszam się nigdzie, towarzyszą mi prawie zawszę i przy każdej okazji gdy jestem sam w ruchu, w trasie czy nudzę się w domu lubię podłączyć je do mp4, telefonu, PC, laptopa, zapuścić dawkę dobrych rapsów. (nie jestem aż tak ograniczony podobają mi się również pojedyncze tracki różnych gatunków
) Jak napisałem wcześniej temat jest mi obcy nie znam także znaczącej różnicy między modelami przewodowymi / bezprzewodowymi a tymi z łącznością bluetooth, dlatego chętnie poczytam i pouczę się czegoś od was. Stawiam na moc i jakość tak żeby rozsadzało głowę
Na słuchawki mógłbym przeznaczyć max £200/1000zł. Dzięki! Pozdrawiam 022.