logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie słuchawki do Muzyki? Budżet max F200/1000zł

ZeroDwaDwa 20 Sty 2014 01:21 1515 2
REKLAMA
  • #1 13197359
    ZeroDwaDwa
    Poziom 2  
    Witam :!: Nie jestem w temacie dlatego się tu zarejestrowałem. Przymierzam się do kupienia słuchawek (nausznych), głównie do słuchania muzyki i piszę tutaj z prośbą w ich doborze. Słyszałem, że Beats by. Dre / Pro (nie mam pojęcia czym się różną Pro od zwykłych) są dobre ale usłyszałem też, że są za bardzo przereklamowane i ich fenomen pochodzi stąd, że zrobił je sam Dr.Dre a szkoda by było wydać dużą kwotę na słuchawki, które mnie nie usatysfakcjonują. Bez słuchawek nie ruszam się nigdzie, towarzyszą mi prawie zawszę i przy każdej okazji gdy jestem sam w ruchu, w trasie czy nudzę się w domu lubię podłączyć je do mp4, telefonu, PC, laptopa, zapuścić dawkę dobrych rapsów. (nie jestem aż tak ograniczony podobają mi się również pojedyncze tracki różnych gatunków :P ) Jak napisałem wcześniej temat jest mi obcy nie znam także znaczącej różnicy między modelami przewodowymi / bezprzewodowymi a tymi z łącznością bluetooth, dlatego chętnie poczytam i pouczę się czegoś od was. Stawiam na moc i jakość tak żeby rozsadzało głowę :) Na słuchawki mógłbym przeznaczyć max £200/1000zł. Dzięki! Pozdrawiam 022. :)
  • REKLAMA
  • #2 13197680
    janszy3643
    Poziom 29  
    Ocena: 310
    Podłączyć je do mp4, telefonu, PC, laptopa,

do takiego sprzętu kup sobie słuchawki za parę złotych, jak będziesz miał sprzęt odpowiedniej klasy może wtedy warto zastanowić się nad kupnem dobrych słuchawek.
  • #3 13197931
    ZeroDwaDwa
    Poziom 2  
    Dobra, zakładając, że do telefonu ew laptopa, zaraz zacznie się wypisywanie wypocin zamiast pomóc mi.
REKLAMA